En uppvärmning

Godmorgon! Uppe med tuppen som vanligt idag. Det känns som att jag äntligen lyckats lära om kroppen att det går att kunna somna tidigt på kvällen. Släckte lampan vid kvart i tio och sov inte långt efter det. Nu ska jag bara hålla i min nya rutin.
Igår hade jag som vanligt min pilatesklass i Mjölby. Jag skrev ju tidigare att jag inte brukar planera mina klasser men igår ville jag ha lite nytt och det var svårt med inspirationen. Så jag loggade in på Pilates Anytime och hittade videos av min favoritinstruktör. Valde ut en video med jultema men det kvittade tänkte jag. Meningen var att hitta lite ny inspiration vad gäller just uppvärmningen och det gjorde jag. Skrev ner övningarna jag ville ha med och så tjuvtränade jag lite innan deltagarna kom.
 
1 Fröken Rödlök:

skriven

Vilken härlig omgivning du tränar i och väldigt snygga tajts dessutom, älskar färgen =)

2 Sandra:

skriven

I bland kan det vara skönt med lite planering också ❤
Skönt att du kommer tidigare i säng numera och somnar snabbt ❤

3 Snabela :

skriven

Att få somna tidigt kan vara så kopiöst skönt. Igår så somna jag strax efter 21 efter att ha halvslumrat ett tag, så skönt. Men känner mig ändå halvdöd idag.

4 Pärla:

skriven

Så skönt att få somna tidigt. Vilken inspiration du är, verkligen. Jag känner mig så peppad av att se hur du kör på.

5 Matilda Berlin:

skriven

Men guuu vad kul att du delar med dig! Och perfekt att kunna hitta lite ny inspiration sådär =) KRAM finaste <3

6 Elisa:

skriven

Jag kan tycka det är skönt att komma i säng tidigt och förhoppningsvis få fler timmar sömn. Vaknar du pigg när du lägger dig tidigt? :)
Vilken mjuk och behaglig uppvärmning det där såg ut som. Och härlig miljö!

7 Fnulan:

skriven

Jag kan tänka mig att du gärna vill utvecklas du med! Bra för alla ju!

8 Moa Hansson s:

skriven

Så kul med en video :)

9 sofia:

skriven

Det är verkligen så skönt att lägga sig tidigt och gå upp tidigt! Jag lägger mig alltid kl 10 och går upp kl 7, så himla underbart med rutiner. Jag älskar när du delar med dig av tips och speciellt videos där du visar. Detta passade mig perfekt för jag är inte så bra på uppvärmningar så denna ska jag helt klart börja använda :)

10 Emelie:

skriven

Imponerande att du vanligtvis inte planerar dina pass! 😊 jag skulle aldrig klara av det men så är jag en kontrollmänniska också! 😅

11 Jennysvardag:

skriven

Så bra att du fick lite ny inspiration till uppvärmningen även om de var jultema. Så skönt att somna tidigt det gör jag jämt. -jennysvardag

12 Daisy:

skriven

Skönt att ha rutin i vardagen med sov och vakna tider :) super viktigt sånt

13 amanda:

skriven

Så härligt med lite uppvärmning kul kanal du har :)

14 Amanda:

skriven

Vad duktig du är som börjar komma i säng i tid, hoppas nu du håller det. Och jag tror du kan det :) Önskar att jag var lika duktig som du. Med att lägga sig i tid :/

Kommentera här: