Båtfärd på sommaren är något som jag....

.... Aldrig gör om inte Gotlandsfärjorna räknas tänkte jag skriva. Men så kom jag på att när vi var på Gotland förra året så åkte vi båt till Stora Karlsö. Vi valde precis rätt dag att vara där. Det var soligt och varmt och vinden var inte så där isande kall som den var alla de andra dagarna som vi var på Gotland. Det är en helt fantastisk ö som jag rekommenderar alla att åka till. Båten tar bara en halvtimme, att tänka på dock är att vid för höga vågor lägger den inte ut. Man kan sova över på ön. Kan tänka mig att solnedgångarna ute på Stora Karlsö är något alldeles extra.
Det här inlägget är en del i Madeleines Juniutmaning. Häng på du också men glöm inte länka till henne. :-)
1 Lillfoppan :

skriven

Extra roligt när vädret är på topp när man åker iväg på en liten tur, jag ska till Gotland i sommar så ska försöka locka med mig familjen ut med båten till Stora Karlsö, tack för tips :)

2 Marie:

skriven

Vart staratde ni färjan ifrån? Samt ja jag vill också åka till Gotland ngn gång =D

Svar: Med den stora färjan åkte vi från Nynäshamn men vi har också åkt från Oskarshamn. Sen kan man också åka från Västervik. :-) Stora Karlsö kan man bara åka till från Gotland och då Klintehamn.
Hanna

3 Kirsi:

skriven

När du nämnde Gotland, så kom jag ju på att jag åkte Gotlandsbåten några år efter Grekland, så mitt blogg inlägg var inte helt sanning. :) Gotland är så vackert. Jag har bara varit dit en gång, men precis som med Grekland, så finns där en liten längtan tillbaka lite då och då. <3

4 Sarah:

skriven

Det är så fint och mysigt på Gotland :) Vilket bra tips om ön man kan åka till :) Najs att ni hade sån tur med vädret när ni åkte dit :)

5 Anna:

skriven

Vilka härliga sommarbilder. Jag har aldrig varit på Gotland, men skulle gärna vilja åka dit någon gång. Har hört från många håll att det ska vara helt fantastiskt!

6 Sandra:

skriven

Så mysigt det ser ut ❤ jag längtar tillbaka till Gotland ❤

7 Kamilla:

skriven

Stora KArlsö har jag avrit på men det var innan barnen kom men Gotland är ett måste en sväng varje år för mig. Jag åker sällan båt privat men skärgårdsbåtarna brukar det bli om de räknas

8 Sara:

skriven

Jag skulle också vilja besöka Gotland, verkar vara så himla vackert där :) Får bli nästa sommar!!

Kommentera här: