Träning och god middag

Igår åkte jag och Rickard iväg för att köra en timme spinning med Sofia och hennes sambo. Jag kände redan under första minuterna att jag kommer få rejält ont i rumpan. Och mycket riktigt, det känns idag, haha. Det var alldeles för länge sedan som jag var med på ett pass. Vi körde 3 set med 70 sekunders intensivt jobb, vila 20 sekunder*tre set med lång vila mellan seten. Bra pass!
Efter passet möttes vi upp på Mervah, en libanesisk restaurang här i stan. Jag beställde in kycklingen med grillade grönsaker och Sofia tog laxen. Killarna tog hamburgaren med nötkorv och halloumi i. Nästa gång får det nog bli hamburgaren. Tjuvsmakade lite och det var så gott. Kyckligen var verkligen god den med. Efter middagen följde vi med hem till Sofia och Niklas en stund. De har precis renoverat klart sin lägenhet och det var så fint! Det blev en riktigt trevli kväll!
 
1 Moa Larsson:

skriven

Jag önskar, som jag skrivit tidigare, att du kunde se mitt leende de gångerna jag möts av ditt leende här inne. Speciellt på träningsbilderna! Herregud vad peppad jag blir! Och så fint att ni dessutom slår till med ett restaurangbesök efteråt, den där hamburgaren ser helt drömmig ut, om du inte tar den nästa gång blir jag nästan arg. KRAM!

2 Madde:

skriven

Vilken bra dag ni haft. Maten såg ju fantastisk ut tycker jag. Blev riktigt hungrig nu känner jag.

3 Emma:

skriven

Härligt att sticka iväg och träna med vänner! Maten ser ju fantastiskt god ut också 😍

4 Jennysvardag:

skriven

Så härligt med ett bra pass spinning. Kan tänka mig att det känns i rumpan i dag. Kul att ni gick ut och åt efter.

5 Petra :

skriven

Haha känner igen mig.... När man inte ahr kört spinning eller cykalt på lange så känns det verkligen där "bak" ;-) Men det är skön och effektiv träning...

6 Anonym:

skriven

Men så god mat! Blir avis!!
Tycker du är så duktigt när du tränar och springer! Önskade jag också var så dukitgt! Haha

7 maria:

skriven

Spinning är verkligen en intressant motionsform. Jag har själv aldrig riktigt fattat grejen med de men ser att timmarna alltid är fullbokade. kanske jag lär mig det någon dag

8 nouw.com/sannaevelyne:

skriven

Åhh vilken toppendag att först träna tillsammans & sedan gå ut och äta! Det såg verkligen supergott ut med!

9 Michaela :

skriven

Åååååååh känslan efter ett mördarpass är oslagbar tycker jag. Längesen jag tränade överhuvudtaget, men minns känslan. Vad trevligt med ett restaurang besök.. Maten både ser och låter God ut.

10 Amanda:

skriven

Vad trevligt avslut ni ändå fick först träning och sen god mat med vänner. Jag har aldrig ätit libanesisk mat. Men hoppas jag nån gång får chans och prova. Det ser så gott ut :)

11 Yela:

skriven

Åh vad gott med mat på libanesisk resturang! Himla bra jobbat med träningen också, du inspirerar verkligen 🤗

12 Michelle :

skriven

Va gott det där ser ut :) o kul o få se lite bilder på era vänner :)

13 Lexochlogan:

skriven

Så härligt med ett ordentligt pass, trots sommarvärmen. Och kul att gå ut och äta med tillsammans, det gör man för sällan

Kommentera här: