Tankat energi

Ikväll åkte jag och Ida med Sofia till badet. Jag var ärligt talat sådär pepp på att hoppa i. Tyckte inte att vädret var tllräckligt varmt. Men så mysigt det var ändå att vara där ett par timmar. Snacka lite och bara vara. Jag fick energi. Så pass att jag sitter i sängen och kan inte sova. Fast jag varit vaken sen 04:22. Jag har visserligen inte försökt heller. Nu ska jag stänga av datorn.
Ida var som en liten fisk och ville att jag skule följa med bort till stegen. Till slut gjorde jag det men vad kallt det var. Jag är ingen sjömänniska helt klart. Föredrar pool faktiskt.
1 Åse:

skriven

Vågat av dej. Jag är badkruka så de ska helst vara lika varmt i vattnet som luften haha

2 Madelene:

skriven

Åh vad mysigt med lite bad. Inte heller någon sjömänniska. Är pool som gäller för att jag ska i

3 Joanna:

skriven

Vad mysigt det ser ut. Förstår att det kändes kallt i vattnet. Själv har jag inte badat än i år, då jag blivit lite utav en badkruka tyvärr.

4 Amanda:

skriven

Vilken mysig dag du och din dotter hade, älskar att bada i hav eller i sjön föredrar de än att bada i klorvatten. Ida ser ut och gilla att bada. :)

5 Jenny:

skriven

Så mysigt :) Jag håller med dig, jag föredrar också pool :)

6 Jennysvardag:

skriven

Så härligt att du har fått ny energi. Härligt att sitta vid en strand med en vän och snacka och ha det bra. Hoppas att du somnade :)

7 sandifighter:

skriven

Så mysigt det låter med en pratstund. Jqg skulle nog också tycka att vattnet är kallt. Mina har inte ens bett om att få åka till sjön, då är det kallt 😉😂

8 Katja:

skriven

Förstår att det var kallt! Gött att du gjorde det ändå!!

9 Amanda :

skriven

Härligt med lite bad skönt att du blev lite piggare av det🙂

10 Kamilla:

skriven

Jag föredrar också pool eller att bada i havet. Tycker att insjöar är lite läskiga faktiskt. Jag har ju ff fegat ur när det kommer till bad i havet. Om det inte gillas att gå ut i havet och bada tills ytan går över bikini trosorna? Men doppa hela mig nej det är no no

Kommentera här: