Bilder från helgen

Hej! Igår tog jag en liten paus från bloggen. Vi var på folkrace precis hela dagen. Rickards bror hade gått till kvartsfinal så vi ville åka dit. Dagen blev betydligt längre än vad vi tänkt, stannade ända till finalen och på grund av en allvarlig olycka blev allt försenat. En junior voltade rejält med bilen så taket blev intryckt. Jag kunde inte låta bli att fundera över hur man som förälder känner sig. Ut på banan får man ju inte gå som publik och vilken hemsk väntan det måste varit innan junioren kom ur bilen och sedan när ambulansen kom. 

Fredagen spenderades hemma hos mina föräldrar. Mamma hade gjort så god fisk,  utan panering till mig och jag ville så gärna äta damma sak som de andra. Suck, vad tråkigt jag tycker att det är. 
Mamma och pappa är kattvakt nu när brorsan är iväg. Lille Findus var så nyfiken när pappa öppnade en låda. Gulligaste bilden får du dock se i min veckosammanfattning.
Planerna för idag: bara vara hemma och ta det lugnt. Jag och Rickard har tagit en morgonpromenad, ätit frukost och nu tänkte jag läsa en bok. Önskar dig en riktigt härlig dag! 
1 Emma Engström:

skriven

Usch så himla hemskt när det sker olyckor, hoppas verkligen att det gick bra! <3

Kommentera här: