Packat och förberett

Godkväll! Kikar in lite snabbt bara för att säga hej. Jag ligger i sängen och ska alldeles strax sova. Imorgon ringer klockan tidigt och jag tar min packning för att par dagar uppe i Sollentuna. De första två veckorna skulle handla om att lära sig plattformen och sedan drar vi igång med en 40p kurs med omvårdnad vid psykisk ohälsa. Vi kommer gå igenom allt möjligt som psykoser, ungdomar med psykisk ohälsa, äldre med ohälsa med mera. Oj så spännande det kommer bli!
Under dagen tänkte jag försöka ta ett foto timmen med undantag från när jag sitter i bilen såklart. Så får du följa med under min dag fast i efterhand. Vad tycker du om det?
1 Kamilla:

skriven

Så spännande. Vad ska du läsa? Ska du bo borta nu då i några veckor? Spännande att läsa om psykiska ohälsa. Alla lycka till

Svar: Jag ska läsa till specialistundersköterska inom psykisk ohälsa. Första kursen är på två veckor men jag är bara iväg två dagar. :-)
Hanna

2 Matilda Berlin:

skriven

Men guuu vad spännande!! Ser verkligen fram emot att få följa =) Kram <3

Svar: Vad kul att du vill följa mig! Kram <3
Hanna

3 Dixi Wonderland:

skriven

Spännande :D

Svar: Ja det tycker jag med. :-)
Hanna

4 Moa Larsson:

skriven

Gud så spännande! Ser ut som att du är riktigt förberedd med både Nocco och Nick's. Ungefär sådär såg min överlevnadsväska ut när jag jobbade långa jobbpass på Leo's lekland innan jag bytte jobb. Ska definitivt kika in här senare idag och se om du fått upp något inlägg med bilder. Lycka till och ha så kul!

Svar: Ja jag var väl förberedd. Kan tänka mig att det blev långa dagar på Leo´s. Vet inte om jag hade stått ut. :-)
Hanna

5 Sandra:

skriven

Det blir superspännande ❤

Svar: Ja det tycker jag med. :-)
Hanna

6 Therese:

skriven

Oj, så spännande det låter! Och så viktigt! Med tanke på hur många som mår dåligt idag så skulle man ju önska att fler inom vården hade mer utbildning kring psykisk ohälsa.

Svar: Det önskar jag med. Jag har inte tidigare insett hur vanligt det är med psykisk ohälsa. Det blev en realitycheck på något sätt.
Hanna

7 Lillan Kind :

skriven

Det låter jättespännande!😊 Vilken intressant utbildning du ska läsa! Kul att åka iväg också😊 Lycka till och hoppas att du får många kunskaper med dig!

Svar: Tack snälla! Det känns väldigt roligt och spännande. :-)
Hanna

8 Annica :

skriven

Åh så intressant det låter. Önskar jag också kunde plugga det. Men å andra sidan läser jag ju till förskollärare för tillfället. :)

Svar: Vad roligt att plugga. Du kanske kan plugga det vid ett senare tillfälle?
Hanna

9 JUNITJEJ:

skriven

Vad roligt att komma iväg och förkovra sig lite!

Svar: Ja det är riktigt roligt. Det ska bli roligt att dela med mig mer av resan. :-)
Hanna

Kommentera här: