10 fakta om mig

1. Jag brukar oftast starta projekt som att städa eller vika tvätt när jag egentligen borde gå och lägga mig och sova.
2.
Jag kan sjunga och de gamla vill ofta att jag ska sjunga för dom. Som tonåring var med i Pingskyrkans gospelkör i flera år och var med och spelade in en skiva. Minns fortfarande helgen när vi spelade in, säkert fyrtio personer i Pingstkyrkans lilla studio. Det var varmt, trångt, svettigt men väldigt roligt och ett minne för livet.
3.
När jag gick i gymnasiet så gick jag naturbruksgymnasium. Jag kan både mjölka kor, rida häst och köra traktor.
Jag som 16-17åring.
4.
Jag har svårt att sova så jag vaknar ofta med ett ryck en kvart innan jag måste åka. Jag har en inbygd klocka i mig. Längtar efter ostörd sömn och att komma ikapp med all sömn jag missat.
5.
Jag lägger ofta mina kläder vid fotändan på sängen. När jag (eller maken) tröttnat på högen med kläder så åker de ner på golvet där jag har en trådback med rentvätt....
6.
Om Rickard skulle beskriva mig med ett ord så är det glädjespridare. Det var vad en kollega sa om mig också, 2007 när jag precis börjat på mitt nuvarande jobb. "Vi behöver lite glädje här", sa hon. Det har fastnat i mig.
7.
Just nu använder jag två tröjor. Min rosa Nikejacka och min svarta Niketröja. Om jag scrollar på mobilen så är det de här två tröjorna jag ser. Bra köp, priset per användning har blivit väldigt lågt.
8.
Jag trodde aldrig att jag skulle bli en tjej som tycker om att vara på gymmet men nu när jag inte varit där en vecka så saknar jag det och kan knappt vänta på att få komma dit.
9.
När mamma var gravid med mig så mådde hon fruktansvärt illa i nio månader så efter det ville hon inte ha fler barn. Annars kanske jag hade haft en lillebror eller lillasyster.
10.
Jag har börjat gilla att ha läppstift. Favoriten just nu är det här. Sitter som berget om jag inte äter och dricker en massa.
 
 
1 Fröken Rödlök:

skriven

Jag är avundsjuk på att du kan sjunga, jag hade också velat vara med i en kör och sjunga men jag vågar inte. Älskar att sjunga men när jag var liten och var med i kyrkokören körde läraren ut mig inför de andra och sa att jag inte fick vara med längre för att jag inte kunde sjunga... =/

Svar: Men va, vad är det för dum lärare? En barnkör liksom, hur många barnkörer sjunger fint och rent liksom. Jag förstår att du inte vågar, så ledsamt att en lärare kan förstöra så. :-(
Hanna

2 Madelene:

skriven

Så roligt att få lite fakta om dig. Ett toppen sätt såhär för att få lära känna bloggaren lite mer

3 deveny:

skriven

Du får sette en skittenstøys kurv ved sengen, så det ikek blir dobbelt opp.

Svar: Haha, ja det får jag göra. :-)
Hanna

4 sofia:

skriven

Vad fin du är! Vad skoj att få lära känna dig lite mer! Vad roligt att du ha börjat gilla att använda läppstift, det är riktigt snyggt :)

5 Amanda :

skriven

Så roligt att veta lite mer om dej😊

6 www.nouw.com/sannaevelyne:

skriven

Tycker sådana här inlägg är så roliga :) kul med fakta man inte hade en aning om

7 JUNITJEJ:

skriven

Så kul att få veta mer om dig! Det måste ha varit mysigt att gå på naturbruksgymnasium. Doften i ladugården vänjer man sig väl vid?

Svar: Ja det gör man. Till slut känner man den inte. :-)
Hanna

8 Mirre:

skriven

Aha du är ensambarn, inget fel med det, kommer ju vår tös vara =D, samt jobbigt då att må illa i 9mån. Samt kul att sjunga i kyrkkör. Great att vara glädjespridare

Svar: Jag var visst otydlig i inlägget. Jag har en storebror också. :-)
Hanna

9 Sandra:

skriven

Så rolig information om dig och du är skitsnygg i ditt läppstift ❤

10 birgitmaria:

skriven

Vilka roliga fakta!

11 Anna:

skriven

Hahah det där med stt lägga kläderna i ändan av sängen känner jag igen 😂 där läggs dem som är för rena för tvätten men för skitiga för garderoben 😂

12 Annica:

skriven

Vad härligt att få veta lite mer om dig. Och så roliga detaljer du drog upp! inspirerande!

13 Yasmine:

skriven

Så roligt att läsa! Och känner väldigt mycket igen mig på första punkten...!

14 Carolina:

skriven

Roligt att få lära känna dig lite mer! Vad roligt att gå sådan linje på gymnasiet, praktiskt arbete är nog det roligaste tycker jag och låter som om ni hade rätt mycket praktik! :)

15 Julia:

skriven

roligt att läsa och få reda på lite mer om dig 😊

16 Jennysvardag:

skriven

Vilken rolig fakta om dig. Jag är likadan med kläderna 🙈 lägger kläderna i fotändan av sängen och tänker dom här ska jag plocka in innan jag ska sova men så blir de inte 🙈 tillslut trillar dom ner

17 Jennifer:

skriven

Va roligt att få veta mer om dig! Är också sån som börjar göra saker när man egentligen ska sova 😂

18 Moa Hansson :

skriven

Kul att få veta mer om dig! :)
Naturbruksgymnasiet så coolt :)

19 Åse:

skriven

Roligt att läsa lite fakta :) och du passar jätte bra i läppstift

20 Josefine:

skriven

Jag är likadan! Jag pysslar med saker fram tills de är sängdags och när jag väl ligger i sängen är jag för uppspelt för att kunna sova.

21 Johanna:

skriven

Alltså rött läppstift är ju sååå snyggt, har dock alltid haft känslan av att de inte är för mig, så vågar aldrig ha det, fastän jag har flera hemma, haha <3

22 Chanelle:

skriven

Vad roligt att läsa! Kul att du gick på naturbruksgymnasiet! Körde mycket traktor med pappa när jag var liten :D Jag trodde inte heller att jag skulle vara den tjejen som gillade att gymma och jag hoppas att intresset bara ökar :D

23 Therese Carlsson:

skriven

Härligt att lära känna dig lite mer 😊

24 ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★:

skriven

Så roligt att få ta del av, min syster gick naturbrukgymnasiet hon med men då inriktning mot hund tror jag. Men hon kan precis som dig det där med ladugård eftersom det är en del i saken. Nyfiket undrar jag om det är något du skulle vilja ha själv? Ladugård alltså? Föda upp djur osv :)

Svar: Nja inte driva en egen ladugård. Men däremot är det skönt att ha den kunskapen om jag får för mig att göra något annat. Det är hästar framförallt jag hade velat jobba med isånafall. :-)
Hanna

25 Moa Larsson:

skriven

Igenkänningen på första punkten är verkligen pricksäker. Herregud! Varför är det alltid så att man börjar med sådana saker när man egentligen borde sova eller vila? Ibland finns inte ens motivationen innan 22 på kvällen, men så fort familjen sover så sätter man igång som en idiot. Skönt att läsa att flera är likadana!

26 Olga:

skriven

Vad kul att få läsa lite personligt om dig, det gör din blogg mer autentisk och rolig att följa :). Det där med kläderna vid fotändan har vi gemensamt haha

27 Marie:

skriven

Vart gick du naturbruksgymnasium? Hade en vän som gick det i Kramfors tror jag det var. Hahaha det där med tröjorna känner jag igen, har två hoodies som tvättas om vartannat just nu och detsamma med två par mysbyxor. Kul att du sjunger, det gör jag med :)

Svar: Jag gick på Vretaskolans naturbruksgymnasium. Ligger utanför Linköping!
Hanna

28 Melissaskywalkz:

skriven

Hahaha jag är likadan, min sambo får flipp på att jag lägger kläderna vid sängen. Ja vadå 03 på natten är väl bästa tiden för att städa? 😂

29 Amanda:

skriven

Vad kul att få lära känna dig! Jag tycker också om såna tröjor med huva på så mysigt nu på vintern. Haha ja jag kan också vara duktig på att starta projekt när jag ska sova :D händer rätt ofta

30 Hanna :

skriven

Tycker inlägg som dess är så roliga man får alltid en ny bild bakom person till bloggen o det är kul!

31 Anna:

skriven

Jag ÄLSKAR sådana här inlägg. Så kul att få veta mer om dig. Spännande med naturbruksgymnasium :)

32 Sara:

skriven

Oj så fint det läppstiftet passade med dina naturliga färger, dessutom har det sådan färg att det passar liksom vid alla tillfällen. Glädjespridare är ett av de första orden jag också tänker på bara genom att ha läst din blogg, det är bland det finaste man kan vara så var stolt!

Svar: Men åh, vad fint du skriver till mig! <3
Hanna

33 Fnulan:

skriven

Vad roligt att få lära känna dig mer. Jag älskar att sjunga jag med men gör det väldigt illa... Så jag låter bli att förstöra för en kör =)

34 Lillan Kind :

skriven

Åh så roligt att få veta så mycket om dig!!😊 Det var så kul att läsa att du gått på Naturbruksgymnasium och kan rida häst!😊 Jag har också varit med i en kyrkokör men det var längesen.

35 Sarah:

skriven

Haha det är ju när man borde sova man blir pigg och vill göra saker xD Så roligt att bli beskriven som glädjespridare :)

36 Mösstanten:

skriven

Roligt att få lära känna dig lite närmare. Det måste vara jättebra att kunna sjunga när man jobbar med gamla människor. Jag tycker att du sprider glädje genom din blogg så det är inte bara i verkliga livet som du är en glädjespridare.

Kommentera här: