Flashback till vår julkalender

Godmorgon! Här sitter jag och laddar för att ge mig iväg till gymmet. Tänkte när jag låg i sängen att jag skulle avboka mina platser på morgonens två pass. Men jag gjorde aldrig det och nu är det för sent.Jag peppar mig med att det kommer bli skönt att ha dagens träning gjord och slippa tänka på den senare.
Hur kul är det inte att träna tillsammans förresten? Har du testat att göra parövningar? Det ger verkligen en annan dimension till träningen. Visste du att jag och Rickard körde en egen julkalender för några år sedan? Vi gjorde en övning varje dag eller olika flöden. Det blev även ett helt gäng olika parövningar. Jag skulle vilja göra något liknande igen men inte julkalender utan någon form av veckans övning. Tänker mig veckans parövning tex. Ska fundera lite mer och se om Rickard är med på den grejen. Här hittar du ett gäng blundrar från min och Rickards julkalender som vi hade för några år sedan
1 Mina:

skriven

Att träna tillsammans är alltid kul och att få förslag på parövningar låter toppen. Det ser jag fram emot, ska även kolla in gamla julkalender ❤ Ha en fin dag

2 Tess:

skriven

Har aldrig testat parövningar men kanske vore något för mig och sambon :) Men kanske svårt att hålla masken för de blir lätt flum och pannkaka då jag o sambon gör något sånt tillsammans men kanske gå på gym tillsammans för behöver bygga upp min rygg lite då jag jobbar inom äldreomsorgen :)

3 Amanda:

skriven

Vad kul att ni hade eran egna kalender med övningar ni gjorde tillsammans. det gör ju träningen mycket roligare om man är två tex. :)

Kommentera här: