Året var 2019

Mitt 2019 har varit: Verkligen upp och ner men jag vet vad jag vill och var jag ska. Många tankar har flödat runt i huvudet och jag har lärt mig så mycket nytt. Jag är till exempel en annan pilatesinstruktör nu än vad jag var i början av året. Jag har lärt mig så mycket om psykisk ohälsa och hur man kan stödja. Det som jag är minst nöjd med är träningen. Jag tappade bort träningsglädjen någonstans på vägen, eller missförstå mig rätt. Jag vill fortfarande träna men jag saknar de där passen där jag känner "wow, vad snabb jag är", eller "wow, vad stark jag är".

Tre saker jag lyckades med: Jag fortsatte mina studier fast jag mest kände för att hoppa av där i början av första terminen. Min pilateskurs i Mjölby såklart, jag har lärt mig så mycket där! En sak jag är riktigt stolt över är hur lätt jag sprang igenom löptestet. Sen har jag såklart lyckats med fler grejer. Alla matcher jag dömt där jag hittat kommunikationen med spelarna, de kanske inte håller med om alla domslut men de har köpt hur jag tänker vilket underlättat klimatet på planen. Just det, Aroscupen med. Hur kul var det inte att få åka iväg ett gäng domare och döma matcher tillsammans.

Ett datum jag kommer att minnas: Jag har inga specifika datum så, däremot när domarkonsulenten på förbundet sa att jag är en av de bästa domarna de haft i år. Det var precis det jag behövde höra eftersom säsongen fick ett hastigt avbrott på grund av min skada i vaden som jag fick.

Det här gjorde jag, som jag aldrig gjort förut: Jag testade ketogen kost, och att försöka optimera min hälsa. Den resan fortsätter garanterat under 2020. Och så testade jag att hålla gympapass. Fast mina gympiga pass är mer som hiit cardio, riktigt högintensiv träning varvat med styrketränig. Sen åkte vi ju till Smögen, där hade vi aldrig varit innan. Skulle gärna åka dit igen faktiskt!

Länder jag besökte 2019: I år har vi bara varit i Sverige. Fast i somras åkte vi till Gotland och det är ju som att vara utomlands.
De bästa sångerna från det gångna året: Oj, jag har många favoriter faktiskt så svårt att välja. Men om jag ska gå efter mest lyssnade på Spotify så är det bland annat Daniels joijk med Jon Henrik Fjällgren, hade den som uppvärmningslåt på mina gympapass. En låt som kvalar in på min "skämslåt" som jag gillar (tyvärr) är Zara Larsson´s ruin my life. *Gömmer mig bakom kudden*.....
Jag firar nyår så här: Som vanligt med att jobba kväll till nio och Rickard jobbar natt så vi får se. Någon god nyårslunch måste det bli iallafall. 
Jag har/har inte nyårslöften: Jag lovar inte mig en massa saker. Men däremot sätter jag upp mål för året. Saker jag vill uppnå och vad jag hoppas på. Lite mer som en bucketlist. Skulle det vara roligt att få läsa vad jag önskade för det här året och vad jag uppnådde och vad jag vill arbeta vidare med?
Det här är mina förväntningar för 2020: Mer pilates, mer roliga saker med familjen. Jag ska ju ta en examen i slutet på året så fortsätta jobba mot det. Hälften gjort av av studierna. Jag förväntar mig mer personlig utveckling.
Det här vill jag säga till mig själv, inför det nya året: Var snäll mot dig själv och var mot dig själv som du är mot andra och som du vill att andra ska vara mot dig. Lägg inte energi på att tänka negativt kring saker som du ändå inte kan göra något åt.

Kommentera här: