Madeleines augustiutmaning

Idag tänkte jag fortsätta skriva på Madeleines bloggutmaning. Jag gillar att skriva om flera dagar samtidigt och liksom baka ihop det lite granna. Vill du också hänga på? HÄR är alla ämnen att skriva om.
5. Nu tickar tiden mot hösten, äger du stövlar?
Ja, det gör jag. Ett bar bruna högklackade, svarta lårhöga stövlar som passar bra till vardags och så ett par svarta kilklacksstövlar. Favoriter alla tre men jag är inte så van längre vid att gå i höga klackar så de blir mest stående. Förutom mina lårhöga stövlar som är mer vardag.
6. Coca-cola eller Pepsi, vad väljer du?
Förut älskade jag coca-cola så av de här två alternativen får det bli colan faktiskt. Men jag dricker inte läsk så ofta längre. Särskilt inte coca-cola. Tycker inte att det är gott.
7. Jag är surströmming, sant eller falskt?
Jag äter inte surströmming. Blir avskräckt av lukten även om de i min närhet som testat säger att det det är gott. Surströmming är dock något som jag verkligen inte kommer testa. Aldrig någonsin!
8. I år ska jag eller har jag gått på kräftskiva, sant eller falskt?
Falskt! Är inte mycket för kräftor faktiskt.
9. Jag har plockat fram höstplagg, sant eller falskt?
Falskt, jag vill krama ur det sista av sommaren innan höstplaggen kommer fram igen.
10. Jag anser att man fortfarande kan man bada i sjön/havet?
Jo, det tycker jag att man kan göra. Men jag gör det inte själv då jag är en riktig badkruka. Det ska vara över tjugo grader i vattnet. Minst för att jag ska hoppa i.
11. Mitt bästa tips för vardagshälsan är att?
Dricka mycket vatten och inte underskatta vardagsmotionen. Ta trappan istället för hissen, promenera mycket och kanske hoppa av bussen en hållplats tidigare när man ska till jobbet. Eller kanske cykla istället för att ta bilen.
 
1 Malin moen:

skriven

Vad spännande och skoj att se att du är med oss. Skall bli intressant att följa dina svar! ☺️

2 Maolion:

skriven

Hoppas du haft en bra helg!! :D

Svar: Tack detsamma!
Hanna

3 Anonym:

skriven

Att dricka mycket vatten är jag dålig på, måste bättra mig. Det är ganska trist att tänka på att hösten är här. Jag saknar solen, tittade på smhi och det visar bara regn 😒

4 Sandifighter:

skriven

Tydligen blev jag anonym, här ovanför *suck*

Svar: Nej det blev du inte. :-)
Hanna

Kommentera här: