Idag tänker jag bara vila

Jag är helt galet trött idag, kom hem från jobbet för en stund sedan och känner mest för en tupplur. Vilket jag också tänker göra. Tänkte dock först bjuda på en sammanfattning från förra veckan. Har ju inte skrivit någon på ett tag och från den här veckan finns det några punkter att skriva om. Men först, mår du bra?Sen har jag inte glömt frågorna från frågestunden, har utöver det ett gäng inlägg i utkastmappen som jag snart hoppas på att få tid att publicera. Kanske nu när jag har två dagar ledigt innan jag går på och ska jobba helg.
 
Veckans otippade:
Att jag har fått två solrosor i trädgården. Jag brukar alltid låta växterna vara tills jag vet om det är något fint eller inte innan jag drar upp.
Veckans tankenöt:
"Personer som är vana vid att misslyckas kan enbart lära sig av att misslyckas genom att först lyckas jättemycket."Den här sammanfattningen läste jag i fredags när jag satt och läste på om lågaffektivt bemötande. Intressant att fundera över!
Veckans mest gripande:
Det måste vara föreläsningen som jag lyssnade på i fredags. En föreläsning som grep tag i mitt hjärta och jag ville nästan inte lyssna färdigt då det var så tungt.
Veckans träning
Du vill inte veta vilken tuff träningsvecka jag har bakom mig. Nu när den är just bakom mig kan jag ju berätta hur tufft det varit. Idag och imorgon tänker jag inte ta ett löpsteg eller någon annan träning för den delen. På sin höjd en promenad.
Måndag: assisterade Rickard i fyran. 
Tisdag: Aktiv vila då jag körde lite träning i köket, och körde lite utomhus då jag filmade till instagram. Så körde jag igenom två låtar till mitt pass också. Och där försvann den vilodagen...
Onsdag: assisterade Elaine i SM för flickor 17. 
Torsdag:Träning med instruktörerna för de pass som kommer hållas under hösten här där jag bor.
Fredag: Spinning med Sofia
Lördag: HD i damer div 2
Söndag: assisterade N i DM för flickor 19 och G i DM för pojkar 15.  Det var inte meningen att jag skulle ta två matcher på söndagen men så blev det ett akut återbud. Det var antingen jag eller Rickard som fick dubbla. Jag hade energi så det var kul!
I måndags startade jag mitt nya pass och igårkväll hade jag ett ad-uppdrag i fyran....  Det blev träning nästan en vecka i sträck. Imorgon tänker jag inte ta ett löpsteg. Alls över huvudet taget.
Veckans mest galna bild 👆
Visst är det härligt att få fulskratta ibland! 🤣🤣
Veckans mest lästa inlägg:
 
 
1 Anonym:

skriven

Men så fina blommor! Älskar solrosor 😂 alla slags roser! Låter som en super vecka! Hoppas den forsätter lika bra fina❤️

2 Jennysvardag:

skriven

Så skönt att kunna vila efter jobbet. Det låter som att det var en väldigt bra föreläsning som du var på i fredags. Fulskratt är alltid roligt :)

3 Linda:

skriven

Härligt med mycket träning..fina bilder

4 Anita Birgitta :

skriven

Oj vad mycket du hinner med i veckan, du är värd den där tuppluren. Själv jobbar och jobbar jag hela veckan hinner inte med så mycket mer.

5 Anna svensson:

skriven

Åh Hanna! Som jag har saknat dig, inte varit inne på din blogg på ett tag. Men nu äntligen 🥰 älskar bilden längst ner, det finns verkligen inget bättre eller finare än att fulskratta!

Svar: Men åh, finaste kommentaren! Har saknat dig med. Kram på dig! <3
Hanna

6 Emma:

skriven

Det var inte lite träning du hunnit med! Så grym du är som orkar och som kämpar på

7 Fröken Rödlök :

skriven

Visst är det bra när man faktiskt kan ta en tupplur ocv vila lite ibland, inte bara nätterna.

8 Elin:

skriven

Låter som en intensiv vecka. Föreläsningen lät tung :/ hoppas du tar det lugnt lite i helgen :)

9 Pärla :

skriven

Usch för att vara så trött. Hoppas det vänder. Solrosor är så fina! Skönt att träna ändå även om de låter tufft hehe.

10 Becka Lindhe :

skriven

Är så imponerad av din aktiva träningsvecka, jag vill också träna men motivationen är på noll!
Vilken super bra vecka du haft ändå (Y)

11 Sandifighter:

skriven

Jag bara älskar kort som denna. Helt underbart. Vilken vacker solros, en av grannarna har blivit av med sin skogsdel, där har hon nu planterat solrosor i stället, det är så vackert ❤

12 Anna:

skriven

Låter helt rätt vännen! Det gör du rätt i! Så otroligt fin bild! Låter som en fin vecka vännen! Kram!

13 Amanda:

skriven

Oj du har verkligen tränat en hel vecka tycker det låter bra att du ska vila upp dig nu. Det behövs också. Jag tog mig också en tupplur idag tidigare det var så skönt :)

Kommentera här: