Seriepremiär och plugg

Godmorgon tisdag! Jag kunde inte sova i natt, iallafall inte första halvan av natten så idag är jag inte alltför pigg. Jag var ute och dömde fotboll igår kväll inför stor publik. Det var seriepremiär i herrar div fem och jag hade så roligt på planen! Därför jag inte kunde sova. Kvällsmatcher gör alltid att jag har svårt att komma ner i varv.
På torsdag är det dags för träff i skolan igen och idag ska jag sätta mig och förbereda mig lite genom att läsa några av länkarna som jag inte hunnit gå igenom än. Jag ser fram emot att få träffa klasskompisarna igen. I fredags när vi var hos mina föräldrar så pratade jag och pappa en del om det här med psykoser som är sista uppgiften för kursen och jag märkte att en hel del fastnat. Så jag känner mig väl förberedd! Andra planer för dagen är jag ikväll ska jag jobba men jag har ett kort pass, bara mellan 16-21 så det känns skönt. :-)
1 Snabela :

skriven

Vet hur det är att ha svårt att sova. Brukar ofta sova dåligt de nätter då jag har jobbat fram till 21, då har jag svårt att komma till ro och kommer väldigt sällan i säng före 23.

2 Fröken Rödlök :

skriven

När man spontan pratat om det man läst så märker man mer och mer att saker och ting fastnar. Jag känner igen det nu med, när jag pratar med brorsan ex. Vad roligt att du börjat döma matcher igen, det låter så roligt.

3 Sara:

skriven

Jag kunde inte sova speciellt bra inatt jag heller men du hade ändå en roligare anledning än vad jag hade :D Haha! Jag hoppas att träffen på torsdag går bra!!

4 lindajanssons - fashion:

skriven

UH, hatar sömnlösa nätter. Hoppas du får en bättre natt idag:)

5 Moa Larsson:

skriven

Gud vad roligt att få döma inför lite större publik. Kommer ihåg cuperna jag anordnade som domaransvarig när jag var yngre, det var fantastiskt med allt folk som vallfärdade för att titta. Men jag förstår att det är svårt att varva ned, är ju en del adrenalin och kvickhet som behövs för att kunna döma rätt och riktigt!

6 Madde:

skriven

Detta med psykoser är så intressant tycker jag. Egentligen allt inom psykiatrin vilket var mitt favoritämne

7 Madde:

skriven

Detta med psykoser är så intressant tycker jag. Egentligen allt inom psykiatrin vilket var mitt favoritämne

8 Jennysvardag:

skriven

Vad roligt att det var många som var och tittade. Kan tänka mig att du var upp i varv efter den matchen. Skönt och gå in och jobba lite i kväll :)

9 Sarah:

skriven

Förstår att du är trött idag om du inte kunde sova :/ Vad skönt att du känner dig väl förberedd med plugget :)

10 Emma Engström:

skriven

Åh vad spännande och roligt det låter! Lycka till på torsdag också vännen :D <3

11 Michelle :

skriven

När man har roligt e det svårt o sova . Vet va du menar hade så förra veckan när jag bara ville tillbaks till jobbet 😂

Kommentera här: