Jag skulle inte springa

Jag brukar inte reagera på pollen men efter all utevistelse under dagarna i Smögen har jag fått en pollenchock som heter duga. Men trots det kände jag att jag ändå ville cykla till jobbet imorse. Det behöver inte alltid gå så snabbt. Det går att njutcykla även om jag gillar fart och fläkt. När jag kom hem från jobbet satt jag i soffan med datorn i knät men somnade också en stund i Rickards knä. Så mysigt! ♥
Ikväll skulle Rickard springa löptest med två domare och jag tänkte inte alls springa och ännu mindre följa med. Men gjorde det ändå för det är alltid skönt att få frisk luft. Fast jag inte alls kände mig pepp att springa så hängde jag med på de långa intervallerna. 40 stycken, check! Grymt vad kroppen vill och kan springa när jag ber den! Jag ska vara ärlig och skriva att den här veckan tar jag en paus i min ketojourney. Jag vet att jag kommer få börja om med min ketoadaptering så de två månader jag redan gjort kommer vara lite och slänga i sjön. Men jag ville inte begränsa mig den här veckan när det är påsk och allt så tar nya tag på tisdag och det känns helt okej.
1 Mösstanten:

skriven

Hoppas att du får en riktigt fin påsk.

Svar: Tack detsamma! :-)
Hanna

2 Ingmarie:

skriven

40 långa intervaller? Jösses! Inom löpning brukar långa intervaller vara åtminstone 4-5 min/st. Alt 1 km. Tufft gjort!

Svar: Inser nu att meningen kan misstolkas. Nej inte långa i den bemärkelsen. 20 sekunder och vila 25 sekunder. :-) Men långa i förhållande till sprinten som löptestet börjar med. Fast de sprang inte jag. :-)
Hanna

3 Linda:

skriven

Det är så svårt med dieter vid högtider. Jag som försöker skära ner på socker, kommer absolut att misslyckas i helgen:). Jag får börja om på tisdag. Vi får peppa varandra:).

4 Sandra:

skriven

Att få ta ett break från allt är helt ok, och bra när man sedan foftsätter sin resa ❤
Skönt att kroppen lyssnar ocj driver dig framåt så bra ❤

5 Michelle :

skriven

Det håller jag med om att det är skönt med frisk luft . Har aldrig varit i smögen o skulle vilja åka dit 💕

6 Linda:

skriven

Det är så svårt med dieter vid högtider. Jag som försöker skära ner på socker, kommer absolut att misslyckas i helgen:). Jag får börja om på tisdag. Vi får peppa varandra:).

Kommentera här: