Det var tjejkväll på World Class

Igår åkte jag till World Class, där var det tjejkväll och fullt med folk. Kände direkt att det inte var min cup of tea direkt så jag smet bort till cykelsalen där jag var betydligt mer ensam. Skönt kände jag. Det blev en timmes spinning med Sofia, ett jättebra pass som vanligt. Jag hade anmält mig till grit cardio och ställde in mig på en timmes väntan. Kollade lite på tjejerna som var med i en twerkshop. Det där med att skaka höfter och rumpa är inte min grej men det såg riktigt roligt ut. Efter twerkshopen var det cx worx och jag hoppade in på det passet. Har ju velat testa länge så nu tog jag chansen. Efter det så var det direkt att hoppa på grit cardio. Högintensiv intervallträning är det med burpees, knäböj med mera. Grymt bra pass det med och jag har hittat en ny favorit.
Jag träffade även tjejen som är nya gruppträningsansvarig (nej jag fick inte jobbet som jag sökte) och vi pratade gruppträning. Till hösten söker de nya instruktörer och hela min kropp skriker att den vill instruera på World Class. Problemet är direktiven högre upp ledningen. Man får inte jobba på konkurrerande ställe så då skulle jag behöva säga upp min pilates i Mjölby och min core fusion här. Det är jag inte redo att göra, hur mycket jag än vill instruera i les mills.
1 Jennysvardag :

skriven

Vad roligt att du fick testa det pass som du att har vilja testa. Vad tråkigt att man inte får vara instruktör på en annan tränings anläggning

2 Sofie:

skriven

Vad synd att det är så men det kommer kanske fler tillfällen. Så mycket du tränar, känner du inte det är jobbigt? Eller det är en del av dig bara ? :)

3 Linda:

skriven

Du är grymt bra! Du äter rätt och tränar. Jag kämpar med att minska på socker och det är så svårt. Jag försöker promenera massor och använda ute gym. Det är i alla fall bättre än förra året och jag är på rätt håll nu.

4 Freja :

skriven

Jag skulle lätt vilja lära mig att twerka! Ser så coolt ut. Vad tråkigt att du inte fick jobbet, hoppas det kommer nåt annat!

5 Trollkatt:

skriven

Men vad trist att inte få göra flera saker :/, hm...alla dessa regler. Twerking har jag aldrig gjort, men några terminer magdans har jag prövat och det gav en hel del kroppskännedom också :-D, rörelser man inte gör till vardags, och roligt var det!

Svar: Kan tänka mig att det är roligt med magdans. Det är inte min grej. Jag flyr nästan direkt när det börjar pratas om dans... :-)
Hanna

6 Kamilla:

skriven

TRist med jobbet men kan förstå konkurrensen som de pratade om. Ditt bästa jobb dyker snart upp ska du se.

Svar: Jag förstår också tanken kring konkurrens. Hoppas också på att det snart dyker upp det rätta.
Hanna

7 Kirsi:

skriven

Åh, jag blir ju alldeles svettig av att bara läsa allt det där. Jag har nog sagt det förut, men jag tycker att det är så underbart att du gör det du brinner för. För det märks verkligen hur mycket du tycker om att träna. Jag har liksom kört ett yogapass den här veckan och tycker att nu räcker det med träning för hela april. Haha.

8 Johanna :

skriven

Härligt med ett tränings pass ! :D haha twerka är inte min grej heller 🤣🤣

9 Lillfoppan:

skriven


Skönt att du kunde köra spinningen! Vad synd att du inte fick jobbet men hoppas du hittar något som du kan kombinera med Pilates och Core fusion!

10 Sarah:

skriven

Kul att testa ett nytt pass och speciellt när du velat göra det länge :) Vad tråkigt att du inte fick jobbet :/

Svar: Det tyckte jag med. Fick en liten klump i magen när hon presenterade sig. Just för att jag också vill!
Hanna

11 ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★:

skriven

Så trista regler, tycker ju liksom att man borde få jobba med båda :(. Visst konkurrens men om man gör olika saker vad skulle det egentligen göra för skillnad kan man undra :/.

Svar: Det undrar jag med! Men får nog boka in ett möte med henne framöver och diskutera saken. :-)
Hanna

12 Wifeey:

skriven

Härligt att du körde passet :D
De finns en mening med allt, kanske väntar de ett mycket bättre jobb till dig :D
Haha ja twerk ser riktigt roligt ut, jag ska pröva på de nåongång i mitt liv haha

13 Amanda:

skriven

Vilket träningspass du fick igår! Vad kul att du äntligen fick prova något du hade velat länge. Jag gillar inte heller stora folksamlingar, spinning låter bättre :)

14 Matilda Berlin:

skriven

Men guuu vad kul det låter! Hatar det faktum att GRIT Cardio inte finns på SATS, för det är en stor favo även hos mig. Kan du inte snälla köra lite för mig med nästa gång, hihi! STOR KRAM hjärtat och hoppas du kommer fram till någon bra lösning gällande instruerandet i framtiden. Ibland dyker det upp någon väldigt märklig lösning från ingen stans. Håller tummarna för det nu =) KRAM fina <3

Kommentera här: