Hanna

Egenvård en vecka till
Jag ringde vårdcentalen igår igen angående min mage. Det finns en anledning till att jag inte gjort det tidigare och det är det faktum att de vill att jag ska testa en massa annat först. Så blev det också den här gången, jag ska återkomma om en vecka om det inte blivit bättre. Men jag vill inte hålla på med symtomlindring. Jag vill veta varför jag har ont, varför min lista över livsmedel som jag inte kan äta bara blir längre och längre.
Så igår började jag iallafall med min aloe vera igen, MSM har jag tagit i stort sett varje dag under en längre tid (hjälper inte ensamt) och i helgen fick jag tipset om att testa Silicea som ska vara bra när man har IBS och en massa andra problem med magen. Jag hoppas verkligen att den här blandade kompotten hjälper. När magen inte är i balans så är inte resten av kroppen heller i balans. Känner mig allmänt låg. 😩😖
Mösstanten

Usch! Hoppas det blir bättre. Jag har väl skrivit tidigare att min dotter användesig av FODMAP. Men plockar tydligen bort en massa och kör sedan med få marvaror och efter ett tag testar man annat ett och ett.

Johanna Utterberg

Fy vad jobbigt med problem med magen, ursch! Aloe Vera har lindrat min stressmage mycket och gett den balans när jag behövt. :) Hoppas det hjälper!

Yasmine

Känner väl igen det där. För lite mer än ett år sedan var min mage jämt knasig och aldrig i balans vilket ledde till att hela jag mådde dåligt. Hoppas du hittar lösningen snart, för jag håller med, man vill veta vad problemet är inte lindra symptomen!

Carolina

Jobbigt att du enbart ska självbehandla dig själv hela tiden, inte få en tid. Avskyr sånt hos vårdcentraler, hoppas detta hjälper och om inte så hoppas jag inom kort att du får en tid hos vårdcentralen! :)

Dixi Wonderland

Jag har haft problem med min mage i hela mitt liv så jag lider verkligen med dig :(

Anna Nystedt

Min dotter har mycket problem med magen och för henne är det bara Silicea som hjälper. Hoppas det funkar för dig med!

MALIN

Hoppas att problemen försvinner! Kram

Rebecca

Har du fler tips gällande magen så får du gärna skriva om det. :) har själv besvär.

Matilda Berlin

Men alltså fyyy! Jag lider utav beskedlig magkatarr, så jag vet verkligen hur mycket en obalanserad mage kan ställa till det för en. Lider verkligen med dig! KRAM <3

Anna Paulsson

Usch då, hoppas att du är bättre
Jag tar aloe vera juice när min mage inte är bra det brukar bli bättre. Jag har ganska mkt problem med min mage och en tråkig sak som jag har upptäckt är att när jag äter råa grönsaker så blir min mage kass
Krya på dig

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress