Ett steg framåt

Min pappa går hos en fysioterapeut i stan och han vet att jag letar efter ett ställe där jag kan ha mina pilatesklasser. Så han frågade mig om han skulle prata med den här killen om min pilates. Klart jag ville det. Han var positiv så igår ringde jag och pratade med honom och idag på förmiddagen var jag där och kikade lite hur det ser ut och vilka möjligheter det finns. Jag konstaterade att det bara är min fantasi som sätter begränsningar för vad jag kan göra där. Jag blev bara så otroligt glad över att äntligen ha hittat ett ställe där jag kan vara. Jag ska maila till killen som äger den här lokalen och så tänker jag att om allt går som det ska köra igång om ca tre veckor.
Jag och Sofia möttes upp för en promenad och såklart lyxlunch på Brödernas Kök. Underbart god mat som  jag gärna skulle äta varje dag. Det var ganska grått när jag åkte in till stan men sedan sprack det upp så vi fick en riktigt härlig promenad tillsammans.
Jag har även storstädat Alexanders rum och det har bokstavligen tagit mer eller mindre hela dagen. Att sitta på golvet och sortera lego var inget vidare för min stackars kropp så det var underbart att sträcka ut kroppen i en pilatesklass som fokuserade på rörlighet. Jag har fått två nya favoritövningar som jag garanterat kommer göra ofta. Den ena har jag lagt ut på instagram ikväll @hannafialotta och den andra tränkte jag lägga ut imorgon.
Har du haft en bra dag?
1 Liselotte Johansson:

skriven

Vad kul att du hittat ett ställe att ha pilates på.

2 anneli:

skriven

Men vad otroligt spännande! Hoppas allt går som det ska :)

3 Mösstanten:

skriven

Men så bra att du har hittat en potentiell lokal för dina klasser. Bra tips om Brödernas kök också. Som pensionär kan man ju även förlägga sina promenader till Mjärdevi. Omväxling förnöjer ju.

4 Johanna:

skriven

Vad roligt, hoppas det går i lås så du har någonstans att köra dina klasser :)

Kommentera här: