Jag hittade en härlig sommarlista hos Heidi  som jag kände att jag ville svara på. Tycker det är lite roligt med listor och en sommarlista är aldrig fel.
Vilka tre saker börjar du tänka på när du hör ordet sommar?
Gotland, sol och värme, jordgubbar. Helst solvarma jordgubbar från egna trädgården.
Kommer du att jobba i sommar eller ha semester?
Jag kommer jobba andra perioden och ha tre veckors semester vecka 26-28. Jag har lite ågren över att bara ha tre veckors semester men jag tror inte jag kommer ångra det i höst när jag har dagar att ta ut om jag känner att jag behöver.
Vad gör du helst en ledig kväll?
Sitter i trädgården och njuter av det vackra vädret. Höra barnen skratta och leka. Tränar pilates eller springer intervaller på bana. Kanske inte allt på en gång bara. :-P
 Vad är enligt dig den ultimata sommarmaten?
Grillat och min mammas hemgjorda potatissallad. Det finns ingen botten i mig och jag kan äta hur mycket som helst. Sedan är jordgubbar ett stort måste.
Vilken är din favoritplats att vara på under sommar?                                                                            
Jag har många favoritställen. En favorit här hemma är ån nere vid jobbet. Där sitter jag ofta och filurarHur skulle den perfekta sommardagen se ut för dig?
En ledig dag, barnen är glada, sol och värme och en tripp till något av våra favoritställen. Egentligen behöver det inte vara något särskilt utan bara tid tillsammans.
På väg till Gotland 2013. Vad små barnen var här.
Ett fint sommarminne?
Gotland och alla vackra solnedgångar. Familjetid!
Finns det någon låt du förknippar med sommaren?
Sommartider med Gyllene Tider. Såklart, den låten är den ultimata sommarlåten som jag tror att jag aldrig kommer tröttna på.
Vad är fem saker du vill hinna göra i sommar?
Gotland och ett besök på Stora Karlsö (bokat och klart), pilatesklasser här där jag bor. Morgonklasser i trädgårdsföreningen, springa Victorialoppet i år igen. Äta massa gott, Familjetid. Här kan listan bli lång men jag slutar här.