Morgonstund har guld i mun

Godmorgon onsdag! Jag njuter av att ha ytterligare en ledig dag innan jag hoppar på´t igen imorgon. Planerna för dagen är att ge mig ut tillsammans med Rickard och springa ett långpass. Tanken är nittio minuter så Lok-milen är bestämd och därefter ett varv i femman. Det ser jag fram mot. Jag har inte sprungit ett riktigt långpass sedan Kanallöpet förra året som är ett halvmarathon. Ser fram mot att röja i skogen!
I förra veckan beställde jag aloe vera, tre dunkar blev det och det räcker cirka två månader. Jag tar ungefär 0,5 deciliter varje morgon. Designen är omgjord och så är det inte riktigt samma smak. Kul med nytt även om jag föredrog den gamla dunken och smak.
Frukost idag blev en perfekt avokado på glutenfritt knäckebröd och så mangosmoothie till det. Innan vi sticker ut och springer ska jag även ta MSM och c-vitaminbrus. Önskar dig en härlig dag och så hörs vi senare!
1 lucy:

skriven

hoppas passet går riktigt bra med tanke på att de var längesedan du sprang, men du kommer fixa det galant :)

Svar: Passet var tufft men det gick bra. Jag är nöjd. :-)
Hanna

2 Annie:

skriven

Så härligt med långpass! :)
Bra kämpat ;)

Kramar

Svar: Tack snälla! Det var härligt efteråt. :-P Kram
Hanna

3 Pauline Hurtig:

skriven

åh vad gott de lät och såg ut :)

Svar: Det var verkligen gott. Vill äta det snart igen. :-)
Hanna

4 Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula:

skriven

Gud så god din frukost ser ut. Åt vid 4:00 i morse så börjar känna mig hungrig. Dagen blir lite märklig när man går upp så där tidigt :).

Svar: Den var så god! Jag håller med dig men samtidigt tycker jag om att vara uppe tidigt. :-)
Hanna

Kommentera här: