Jag tror jag höll på att få värmeslag

Hej mina vänner! Imorse var jag inte alls på topp, hade ont i huvudet och mådde nästan lite illa. Tänkte dock att det säkerligen släpper efter en stund så jag åkte ändå. Under dagen blev jag piggare men.... Efter jobbet mötte jag upp Rickard och barnen på badet. Barnen plaskade och hade hur kul som helst. Jag gick efter någon timme för att förbereda inför kvällens grillmiddag. Då kände jag hur trött jag var, hur jag frös trots att det var så varmt. Jag har druckit massor idag men uppenbarligen inte tillräckligt. Så efter att ha varit och handlat, det första jag gjorde var att förbereda dubbel sats vätskeersättning. På en kvart har jag druckit hälften men känner mig fortfarande törstig. Det är läskigt hur värmen tar på kroppen. Det gäller verkligen att lyssna på kroppens signaler och ta det lugnt. Så förutom att stå vid grillen ikväll tänker jag inte göra många knop. Har du haft en bra dag?
Kjolen som jag tycker så mycket om, det bästa är att den går att ha som en klänning också. Perfekt med sådana plagg som är lite "två-i-en".
Och lilla Idisen, hon är som en fisk i vattnet och det dröjer inte länge innan hon kan simma. Tuff är hon och både dyker från kanten och hoppar bomben så hela hon kommer under vattnet.
1 Louise :

skriven

Sååå fin kjol. :)

Svar: Tack så mycket! :-)
Hanna

2 Mösstanten:

skriven

Visst är det varmt. Jag är ju priviligierad och kan ta det hur lugnt som helst under de varmaste timmarna. Ser till att få i mig salt också. Oliver till maten i går kväll smakade finfint.

Svar: Det gäller verkligen att fylla på med vätska och salt. Det är så lätt att bli uttorkad om man inte ser upp.
Hanna

Kommentera här: