Hanna

Drömmer mig bort
Vad mörkt det ser ut, kameran luras. Kanske att jag kunnat ljusa upp bilden men, men. Det där med redigering är inte min starka sida. Jag har verkligen tagit tillvara på solen idag. Jag var hemma vid halv två och sen dess har jag varit ute i trädgården. Jag gick in när det var dags att laga kvällsmat. Den intogs utomhus. Jag önskar mig en altan så att jag kan ha kvar kuddar och så vidare utan att behöva lägga ner dem i lådorna varje kväll. Kunna ha mysiga plädar framme och härliga kuddar. Min önskelista för trädgården är sisådär två kilometer lång. 
Jag har funderat så länge över min rabatt, om jag ska ha en till pion men tankarna börjar gå i banorna om en syrenbuske. Grannarna har en buske och det doftar så gott! Eller så flyttar jag min stäppsalvia som spritt sig till en annan rabatt. Ja du ser, fru velmaja.
Eva`s blogg

Jag är inte mkt för redigering, tycker man skall ha bilden som man tar den o dina är fina :) mysigt med trädgård kram å fin kväll

Svar: Ibland önskar jag dock att jag kunde redigera. Hade varit kul att någon gång ibland lägga på lite effekter och så vidare. :-) Tack detsamma, kram!
Hanna

Jenny

ja så fina dagar vi får njuta av nu. Vill man helst inte va inne :)

Svar: Nej, verkligen inte!
Hanna

Johanna

Syrenbuskar är så himla fina!

Svar: Jag håller med.
Hanna

Hanneles bokparadis

fundera inte för linge, min mor äter egna tomater hela sommaren från sin pyttelilla balkong. Plantera bärbuskar och fruktträd, smultron, jordgubbar, kryddor..

Svar: Jag satte tomatplantor idag. Nu hoppas jag att de tar sig och att jag får massor med tomater i sommar/höst. :-)
Hanna

Anna Paulsson

härligt när man får njuta av dessa dagar

Svar: Ja verkligen. Vill inte att tiden ska gå snabbt. Det får gärna pausan lite så jag hinner njuta ordentligt.
Hanna

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress