Ett foto i timmen

Här kommer ett inlägg med ett foto i timmen från gårdagen. En typisk ledig dag. Det var så skönt att bara göra ingenting och det som jag kände för.
6:45 Dagens första kanna te bryggd och jag har fått dille på att ha honung i te.
7:45 Barnen fick amerikanska pannkakor till frukost
8:45 Missade en bild här men plockade in disk i maskin och plockade lite.
9:45 Godis och film. Jag ville verkligen se White chicks så det gjorde vi. Note-to-self: det fungerar bara att äta godis tidigt på morgonen när jag är sjuk. Mådde så illa men filmen var bra.
11:34 Det rasslar till i terrariet och ibland bråkar ödlorna så jag gick dit och kollade. Hittar då Maja högt uppe... Vi skulle behöva köpa att kattklätterträd. Tror att de skulle uppskatta det.
13:00 Sol och ganska varmt när jag hämtade Ida.
14:50 Ida hoppade studsmatta och gungade.
15:45 Tupplur, det var så skönt att sova en stund. Jag gör det ofta, tupplurar alltså.
16:30 Det kom ett återbud till en fotbollsmatch på morgonen så packade min väska för att åka iväg till Norrköping och döma. 
17:30 Väntar på skjutsen. Tog fel på tiden så väntade tjugo minuter....
21:30 På väg till bilen efter en kall och blöt tillställning. Just där jag skulle springa var det mycket smältvatten. Tur att det inte blev ännu kallare än vad det redan var för då hade jag inte kunnat springa. Det hade blivit isgata. Matchen var ett uppdrag i östgötacupen och en väldigt ojämn tillställning då ett division sex-lag mötte ett division fyra-lag.
Det var dagens sista bild det. Jag ska alldeles strax ta ta tåget och åka och jobba, slutar fyra. Det verkar bli vackert väder idag så jag ska njuta av det.
1 Anna:

skriven

Härligt, jag kanske skulle prova på "ett foto i timmen" jag också... 😄✌🏻

Kommentera här: