En resa tar slut och en ny tar sin början

Idag åker jag hem och flyget som ska ta mig tillbaka till Sverige går vid tolv. Åh vad jag längtar efter min fina familj. Rickard och barnen, saknaden är stor. Samtidigt som det varit en härlig resa så känner jag mig halv utan min familj. Ikväll får jag träffa dem igen. Längtan är stor!
Vilket halvår det varit! Så mycket plugg, stress och nervositet och nu är den här delen av min pilatesresa klar. Jag har suttit och läst igenom kategorin i bloggen som handlar om förberedelserna inför examinationen. Alla besök i Stockholm, alla praktiska pilatestimmar. Känslan är ganska kluven. Jag är såklart överlycklig över att jag klarade examinationen och inte behöver göra om någon del. Samtidigt känns det sorgligt att jag nu är "klar". Jag satte inom citationstecken för egentligen blir man aldrig färdig med lärandet. Igår hade jag en coachingtimme med Natascha och det finns fortfarande många lager att skala av på basicövningar. Ju mer jag lär mig, desto mer inser jag hur lite jag kan och hur mycket det finns att förkovra mig i. Spännande!
Nu börjar nästa steg i min resa. Att ta instruktörsrollen ett par steg till, fortsätta med mina pass. Jag skulle vilja få in foten på något mer ställe och ha pass fler gånger i veckan.
Nästa år är planen att göra Comprehensive Teacher Training Course. Där är det både fokus på matta och apparater men eftersom att jag nu har mattdelen kommer jag inte behöva göra delen. Att väcka intresset för pilates hemma i Sverige står på to do-listan. Alldeles för många har inställningen att "det där är inget för mig" trots att de inte ens provat. Sen har jag andra tankar också men de vill jag inte skriva om nu. Dessa idéer behöver funderas mer på.
Nu när jag inte behöver sitta all ledig tid med mina böcker känns det som att jag har en hel ocean med tid. Vad ska jag göra nu? Nä, skämt åsido. Jag tänkte börja jobba några timmar extra i månaden. Vill inte riktigt tänka på hur många sköna slantar den här utbildningen kostat. Men så vill jag även träffa mina vänner oftare och vara mer med mina barn. Gå på bio med maken vill jag också göra. Vi har fortfarande inte sett nya Fifty shades-filmen. Jag älskar både böckerna och filmerna så jag ser verkligen fram mot sista delen.
1 ajlimullersandvik.blogg.se:

skriven

minns när jag lämnade in mitt examensarbete, hur tom och ledsen jag kände mig då..! så ag förstår den kluvna känslan <3

2 ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

skriven

Åh så roligt :D. Förstår känslan, är alltid så där när man avslutar något det blir så tydligt avslut. Lite som att göra slut med någon man älskat fastän man vet att man måste.

3 MADDISENJ.SE:

skriven

Wow vilken härlig känsla och vilka härliga mål du har för framtiden!

Kommentera här: