Hanna

Värmerekord och soffhäng
Oh boy, vilken hetta! Jag tänker på alla som springer Stockholm Marathon idag. Vilka hjältar! Jag har en dröm om att springa marathon men jag är osäker på om mina höfter pallar det. Fyra mil på asfalt, nja, dumt att chansa. Men heja dig, du som springer idag! Bilden ovan är gårdagens mellanmål. Ananas, banan, vaniljpulver och mandelmjölk. Det var så galet gott i värmen!
I torsdags ringde en kollega till mig och upplyste mig om att det läckt från bilen. Jag tänkte dock inte mer på det förrän jag och Rickard åkte hem från Blodomloppet och motorlampan började blinka. När vi kom hem så var det en pöl där bilen stått och det första Rickard gjorde igår var att ringa till verkstan.  Killen där rekommenderade oss att bogsera bilen dit så han fick kika direkt. Reaktionen vi fick var inte den bästa men när de kollat ordentligt visade det sig att det bara var en kabel som brustit. Som tur var, det hade kunnat bli riktigt dyrt annars....
På grund av det fick jag ta tåget till jobbet igår och så gick jag en härlig promenad längs med ån. Vattenflaskan hade jag i högsta hugg men trots det började jag frysa. Ett tecken på för lite vätskeintag. Jag tycker att jag dricker hela tiden men behöver dricka ännu mer. Det är inte klokt vad mycket vätska det går åt när det är så varmt.
Två knoppar har nu slagit ut! Jag blev så lycklig när jag kom hem från jobbet och såg blommorna.
Det är inte bara jag som uppskattar mina pioner. Myrorna gör det också.... Jag har sparat äggskal som jag tänkte mixa ner till ett mjöl och häva i rabatterna. Dels ger det bra med näring men så gillar inte myrorna det heller.
Junitjej

Pioner är så fina! Tack för en trevlig blogg!!

Svar: Visst är de! Tack så mycket. :-)
Hanna

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Visst är det häftigt att de springer, och i denna värme :D. Tänker på det med att springa för dig, du kan inte springa en viss del och gå resten då? Fick veta igår att många gör så :)

Svar: Det har jag ärligt talat inte ens tänkt på..... Då kanske det finns en möjlighet ändå framöver... :-)
Hanna

birgitmaria

Ja, igår hade jag inte velat springa maraton, men jag vill ju gärna göra om det. Och kunna fokusera på en tid och inte bara att ta sig runt. Nästa år kanske?
Vi dricker inte bara vatten nu, utan lägger till en resorb om dagen ungefär.

Monnah

Pionerna är underbara! Jag önskar mig ett helt hav här hemma. Någon annan gång, alltså. Marathon står inte på min önskelista, men maken tycker att jag ska ha det som mål. Jag tycker själv att 5k är för mycket, hahaha! Alla är vi olika. Vilken tur!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress