Snart har jag mitt certifikat

Den här bilden som jag ogeneret snott från @slrpilates på instagram beskriver så väl varför jag fortsätter träna pilates, varför jag kan prata om pilates i flera timmar och varför jag aldrig tröttnar. Det är så många människor som berättar om hur deras hälsa verkligen förändrats av pilatesträningen. Jag såg ett klipp på Facebook från en av mina vänner som visade ett inlägg med en parkinsonpatient som tränar pilates. Jag ville verkligen dela klippet men tror det är någon sekretessinställningen som gör att det inte fungerar. Pilates kan såklart inte bota sjukdomen men just det där att röra på sig tror jag på gör skillnad.
Igår hade jag ett pilatespass på gräsmattan vid Linghemskyrkan. Tre kvinnor och min bror kom för att träna med mig. Det var sista timmen jag behövde för att kunna skicka iväg mina papper och sedan få mitt certifikat. Så jag har mailat iväg papperna. Eftersom det är sommar tänker jag att det säkert lär dröja till hösten innan certifikatet dimper ner i lådan. Allt annat än det är en bonus.
Idag har jag gjort sista dagen på Spring to life-challenge via Pilatesanytime. En utmaning som jag lärt mig så mycket av. Klasserna har följt olika teman: andning, grounding (hittar inget bra ord på svenska), expansion och lek bland annat. Det har varit så bra och jag vill göra fler utmaningar. Det är för mig ett bra sätt att komma ett steg längre.
1 Netti Starby:

skriven

Vad intressant och jag måste testa pilates någon gång! :-D Kramis

2 Julia:

skriven

Så kul!!!

3 Emma Engström:

skriven

Grymt att hitta så passande citat, håller motivationen uppe! :D

4 Matilda Berlin:

skriven

YAAAAY! Heja dig sötaste <33

Svar: Tack så mycket! :-D
Hanna

5 birgitmaria:

skriven

Va kul att du har fixat ditt certifikat nu!! Grattis!
Jag får nog köpa ett nytt program av dig här framöver (jag har tappat bort det förra), för när du skriver om pilates så låter det så intressant, så jag skulle vilja prova mer.

Svar: Tack så mycket. :-D Eller så kan vi träna direkt via Skype. :-)
Hanna

Kommentera här: