Mitt jordgubbsland levererar
Nästan varje dag nu den här veckan har jag kunnat plocka jordgubbar från mitt eget land. Igår fick jag ihop största skörden och drömmen är att det ska komma så pass mycket att vi kan äta alldeles egna jordgubbar på midsommar. Jag har även köpta jordgubbar i kylen och jag måste säga att mina egna är mycket godare och sötare. Sen måste jag även säga att det finns inget som slår svenska jordgubbar. De utländska som finns under våren i affärerna är inte alls lika goda.
Min frukost idag: jordgubbar, banan, hemgjord granola, jordgubbssoyghurt och citronkvarg. Det låter kanske som en konstig blandning men det är jättegott. Det blev även fyra skivor av mitt hembakta majsbröd. Jag gjorde en ny laddning igår och testade att ha bara majsmjöl i och lite mer vätsta. Det blev mycket saftigare men problemet är att brödet faller isär istället. Har du några tips på vad kan göra för att undvika att det blir smuligt och dant?
skriven
Åh, jordgubbar! Mums! Det är det bästa med sommaren...