Att skapa värde

Jag har följt Alexandras bloggskola. Hon har publicerat en serie med inlägg om hur man arbeta med sin blogg och få den att växa. Jag skrev en kommentar om hur jag vill att min blogg ska växa och fick som svar att skapa inlägg som andra skulle vilja dela och på så sätt nå ut till fler följare. Då är frågan hur jag ska göra det. Jag vill skriva om träning och hälsa. Om pilates, mina lopp och hur det går på mina pass. Och så vardagsinlägg någon gång i veckan. För mig är det inte tråkiga ämnen men något gör jag fel eftersom att jag inte lyckas behålla läsarna som kikar in. Jag har samma läsarantal som jag haft de senaste åren.
Du som kikar in här varje dag. Jag skulle bli superglad om du vill svara på de här frågorna:
Vad är det du gillar med min blogg?
Saknar du något?
Vad skulle du vilja se mer av?
1 Mösstanten:

skriven

Oj vilken svår fråga, kan nog inte bidra med något vettigt svar. Din blogg har egentligen för mycket träning för att passa mig, men jag är väl inte din målgrupp. Jag följer för att jag tycker att du är trevlig och sedan tycker jag att det är intressant att följa bloggar som är helt annorlunda mot min egen. Jag tycker att det ger mig ett vidgat perspektiv.
Ett råd skulle kunna vara att gå in på andra träningsbloggar och kommentera och kanske på några som inte har lika mycket träning men handlar om hälsa. Men det har du antagligen redan gjort.

Svar: Tack för din kommentar! Kanske att det är det som är problemet, för mycket träning eller för dålig uppdatering. Träningsbloggar läser jag redan, bloggar som är mer renodlade träningsbloggar än vad min är. Jag får fundera lite till. :-)
Hanna

Kommentera här: