Vi har åkt till Legoland

Jag sitter nu i stugan här på Legoland Holiday Village. Tidigt imorse ringde klockan för väckning av barn och packa det sista. Rickard hade förberett det mesta under dagen igår när jag jobbade så det var egentligen bara mina egna kläder att packa. Skönt för mig. Jag kan inte skriva att vi lämnade ett regning Linköping bakom oss utan regnet följde med ända hit till Billund. Några roliga bilder över Öresundsbron gick inte direkt att ta. Det var dimmigt och regnet hängde tung i luften.
 
I den här piratstugan bor vi. Legoland Holiday Village ligger ungefär 500 meter från Legoland vilket känns väldigt bekvämt med tre barn. Efter att burit in alla grejer gick vi bort till Supermarketen som finns här på området. Det var dock svindyrt att handla där + att det inte finns något bra utbud. Det slutade med att vi tog bilen bort till Netto där vi handlade massor till ungefär samma pris som typ tio varor på supermarket. En chokladkaka till exempel för nästan 40 danska kronor. Här hemma får man två för samma pris....
Det finns även stugor med Ninjago-tema och där finns en rolig lekplats. Efter maten gick vi dit för att "rasta av" barnen lite. Åtta timmar blev det i bilen då vi inte tog båten utan kört hela vägen. Rent tidsmässigt sparar man ingenting på att ta båten från oss och sen fanns det ingen bra båt idag som passade med incheckningen. Men det gick oerhört smidigt. Det blev ett stopp för lunch, annars åkte vi nonstop.
Härlig lekplats men det blåste så kallt så vi blev inte här så länge. Ida brukar inte be om att få gå och lägga sig men idag gjorde hon det. Vilket inte är konstigt efter den här intensiva dagen.

 
 
1 Netti Starby:

skriven

Åh vad kul att ni är i Legoland och härliga bilder därifrån! :-D Kramis

2 GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen:

skriven

Åh, vad roligt :D Alltid så mysigt med små get aways :*

3 ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

skriven

Det var dyrt :-o. Skillnad mot här verkligen :).
Trevligt ser ser ut med miljöer i Lego. Sonen var där för några år sedan med sin pappa, farmor och farbror. Hans farbror bor i Malmö med sin familj så de åkte dit på semester. Jag försöker sälja in en resa till sommaren med ;).

4 Angelica Wåhlin:

skriven

Så kul med Legoland! Har aldrig varit rät men det verkar ju så häftigt :)

5 Löpar-Åsa:

skriven

Åh, vi bara måste komma iväg till Legoland! Bra att du skriver lite om hur ni gör, för man vill ju helst slippa att bli totalt pank på kuppen!

6 JoJo:

skriven

vad roligt :) jag skulle också vilja åka till legoland.

7 Therese Ålstig:

skriven

Vilken mysig semester. Ibland behöver man verkligen komma bort. Jag rymde dock utan barnen denna gång.. =)

Svar: Det var verkligen jättemysigt. Så härligt att komma iväg en sväng. :-)
Hanna

8 corneliaeriksson.blogg.se:

skriven

Åhh vad roligt det ser ut!

Kommentera här: