En månad med fokus

Jag vill ha en kropp i balans. En kropp som är pigg, smärtfri och som orkar bära mig på alla äventyr som jag hittar på. När vi var i Danmark åt jag inte glutenfritt och veckan har fortsatt i samma spår. Som vanligt så konstaterar jag att jag inte längre tål att äta den typen av mat. Magen gör ont. händerna är fulla med eksem. Visste du det att huden är magens spegel? Mår inte magen bra så märks det på huden. 
Det jag skulle vilja göra och som  jag vet fungerar bra för att hitta balansen igen är Change 9, en niodagars kickstart. Dock så drar fotbollssäsongen igång på allvar nästa helg så det passar inte. Det jag däremot planerar att starta idag är en månad med gluten- och laktosfri kost. En månad med stenhårt fokus. Definitivt inte för att gå ner i vikt utan för att ge kroppen en chans att komma l balans igen. Så, jag startar dagen med en shor aloe vera och en stor mugg med varmt vatten. Nu ska jag läka min stackars mage.
1 birgitmaria:

skriven

Det låter som en bra idé. Att hitta det man mår bra av. Jag måste göra nån form av sockerdetox, har varit alldeles för mkt snask. Och det mår man ju inte heller bra av i längden. Jag har haft samma tanke som dig, att göra en kickstart och ändra kosten. Både för att få balans och energi, men även tappa några kilon. Jag är lite för tung. Men lycka till!

Kommentera här: