Hanna

Pilates i Stockholm
Jag gick och la mig redan klockan nio igårkväll och somnade som en sten strax efter, vaknade några gånger under natten men när klockan ringde halv fem så skuttade jag upp ur sängen. Det är inga svårigheter att komma upp när jag ska göra något som är bland det roligaste jag vet. Vid fem knallade jag ut i mörkret och satte mig i bilen för att åka upp till Stockholm och delta i en pilatesklass.
Oh boy, gissa om jag var nervös när jag inte slapp undan morgonrusningen helt. Jag var helt säker på att jag skulle komma för sent och missa alltihop men när jag kom bort i från Essingeleden så flöt trafiken på hur bra som helst och jag hade tilll och med lite köra-fel-marginal. Vilket jag också gjorde..... Väl på plats tog Julia emot mig. Vi har följt varandras instagramkonton i över ett år och idag var det dags för en pilatesklass.
Själva klassen var helt suverän och jag blev nästan ledsen på riktigt när hon sa att "nu är det bara fem minuter kvar". Jag hade lätt kunnat träna en bra stund till. Iallafall så efter klassen begav vi oss till ett fik och pratade pilates några timmar innan det var dags för mig att åka hem. Jag passade såklart på att fråga massor om pilates och utbildningar och kanske att det blir någon helt annan utbildning än den jag skrev om häromdagen. Jag ska maila ansvariga för båda utbildningarna med diverse frågor och sedan får vi se. Fortsättning följer helt enkelt.
PS: Ont i halsen hade jag bara igår. Skönt att det bara var tillfälligt. Tack för alla krya på dig-hälsningar. DS
 
jannice

Härligt! Jag gillar Stockholm massor. Aldrig testat pilates. De verkar härlgit. kram

Sussi - Livet i söder!

Vad bra du skulle passa i lite kortare och ljusare hår. Tänkte på översta bilden där ni har huvudena ihop :-) du är såklart superfin nu med, men kul att se hur det kan se ut med annat ibland :-)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress