En näringsboost för ansiktet

Inlägget innehåller en länk till min webshop Hannas hälsohörna
Jag har varit extremt torr i ansiktet nu i några dagar, runt ögonen och över munnen. Jag har testat några olika saker som inte hjälpte ett dugg. Till exempel kokosolja, propolis + gelly, lotion och även dricka eftra mycket vatten. Propolis och gelly brukar göra underverk för mina torra händer men i ansiktet fungerade det inte. För tre dagar sedan kom jag på att jag har ju mitt serum. Serumet är en riktig fukt- och näringsbomb för ansiktet och innehåller bland annat aloe vera, vitamin E, mimosaextrakt och vitt te. Det här serumet går även att använda i håret när man vill ge det lite extra glans och slippa frissighet. Men nu var det inte håret det skulle handla om. :-)
Iallafall så smorde jag först in ansiktet med en rejäl klick serum och sedan en klick av deep balancing cream som kan användas både som dag och nattcreme. Det kändes skillnad redan dagen efter i ansiktet och nu så här tre dagar senare är känslan som vanligt i ansiktet. Helt underbart! 
PS: Upptäckte dock att krämen håller på att förbättras och återkommer i slutet av året. DS
 
1 Sarah Sjöstedt:

skriven

åh, den krämen är så bra! använde den väldigt mycket innan. Efter min graviditet är det dags att börja med forever produkter igen! ser mest fram emot att köra c9 men det lär jag väl inte kunna köra så länge jag kommer amma? :)

Svar: Ja visst är den bra! Min favorit. Nej, C9 är inte bra att köra under amning. :-)
Hanna

2 Sara:

skriven

Åh vilket bra tips. :)

3 Mirre Sweetwords:

skriven

Oh tack för tips

Kommentera här: