#Metoo

Ingen har missat hashtaggen #metoo. Först tänkte jag inte lägga ut något eftersom jag skämdes men sen så tänkte jag att det är killarnas beteende som är fel. Det är inte jag som ska skämmas. Det är de killar som inte lärt sig respektera kvinnan som ska bära hundhuvudet. Idag bestämde jag mig för att skriva det här inlägget efter att en annan person skrev till mig och berättade om vad hen varit med om.
Det finns en person som skrivit till mig länge, till och från under ett år. Konversationen ovan och nedan är printscreens från messenger.  Den här personen vet om att jag är gift och har barn. Ändå tvekade han inte att skriva till mig. Fast att jag sa i från om att jag inte ville skriva om sex. Jag mår fysiskt dåligt av att läsa det han skrivit till mig och mycket av det han skrivit till mig har jag inte ens svarat på. Ibland har jag svarat för att det är svårt att låta bli. Och det gör att jag skäms för jag tänker att jag då bjudit in. Men jag har bestämt mig för att inte tänka så. Oavsett vad jag svarat så är det inte okej!!
Jag blir så trött på friheterna män tar sig rätten att ta varje dag. Tidigare i somras var det en spelare på fotbollsplan som slog till mig på rumpan när vi tackade efter matchen.  Jag blev så paff att jag inte noterade vem det var eller vilket lag han tillhörde. Egentligen skulle det rapporteras men jag kunde inte göra något när jag inte var säker på vem det var. Det sjuka är att jag känner mig skyldig. Att det är mitt fel. Inte blev det bättre av en person faktiskt sa just det. " Det är ditt fel". Men det är inte mitt fel och är aldrig kvinnans fel när killar inte kan hålla händerna i styr eller för all del orden som i fallet med konversationen ovan.
1 Marcus:

skriven

Tråkigt att höra att du råkat ut för otrevligheter också. :'-(

2 Netti Starby:

skriven

Usch vilken idiot och det är bra att ämnet lyfts! Kramis

3 Anonym:

skriven

Nej det är verkligen aldrig kvinnans fel och det är hemskt att det är det vi har blivit matade med hela tiden!

4 Meg:

skriven

Alltså vilken äcklig och jobbig jäkel! Du borde göra som hon Linnea Claesson, ta printscreensen och skicka dem till hans mamma/nära vänner ;)

Svar: Ibland blir jag sugen på att göra något men jag är lite rädd för konsekvenserna. Hur sjukt är inte det då....
Hanna

5 birgitmaria:

skriven

Det är aldrig ditt fel! Aldrig! Jag blir så irriterad att det ska pratas om hur nån såg ut eller var klädd. Det spelar ingen roll, ingen har rätt till min kropp iaf!!
Tråkigt att du blir utsatt... Du ska inte behöva ta det! Kram <3

Svar: Tack för kommentaren! Kram <3
Hanna

Kommentera här: