Veckan i bilder

En till solig bild från min löprunda i veckan.
 
Jag gillar illusionen av att jag har biceps.
Stretchade ordentligt efter veckans tempopass.... Och kunde inte låta bli att tramsa lite.
Jag, Rickard och barnen var på NiHAo och käkade mat. Servitrisen trodde dock att jag blivit sjuk när jag inte ville ha någon efterrätt. Konstigt nog så var jag inte sugen.
Dexter blev trött av allt bus. Men det var inte det som var fokus egentligen. Jag älskar den här tapeten som Caroline har i sitt vardagsrum. Vita väggar i övriga rummet och sedan den här tapeten var hur snyggt som helst.
Igår gick jag ut i solen och tittade på fotboll på arenan. Rickard och brorsan dömde de sista cupmatcherna och hade jag inte jobbat så hade jag också dömt. Men det var iskallt. Till slut gav jag upp och åkte tillbaka till jobbet. Det var soligt och fint och lite snö på det hade varit perfekt.
 
1 Netti Starby:

skriven

Vilken härlig vecka du har haft! :-D Kramis

2 Marina:

skriven

Härliga bilder :)

3 Maria:

skriven

Fina bilder från din vecka!

4 Longevity - en blogg om hälsa:

skriven

Bra vecka

5 lars:

skriven

Fina bilder från din vecka. men du fotboll får dom sluta nu, alldeles för sent för den sommarsporten. Dexter (finns en tv serie som heter så, men handlar inte om en hund hehe) ser ut att ha det skönt i soffan, ja snygg tapet, absolut. Whaoo vilket muskelknippe du är???Nää skojade muskler som syns för mycket inte så snyggt tycker jag. maten ser ut som Thai kyckling med Cashew?

6 Julia Svensson:

skriven

Så fina bilder!

7 Emelie:

skriven

en bra sammanfattning tycker jag ;)

8 Miss Baby Peaches:

skriven

Vilken söt hund:)

9 birgitmaria:

skriven

Fina bilder!

Kommentera här: