Racereport: Jätten Bulö-löpet 2017

Imorse ringde klockan tidigt. Vi hade bestämt att hämta Marcus och hans vän vid halv nio för att hinna till Österbymo i god tid innan Alex start. Han skulle springa 2,4 kilometer. Det första vi gjorde var att hämta nummerlapparna och lägga grejerna på "vårt" ställe. Stämningen är alltid trevlig här och vi kikade lite på knattarna som skulle springa 290 meter. De är så söta när de tultar fram. En del är riktigt snabba.
Efter en väntan som kändes som en evighet var det dags för Alexs start. Tidigare år så har jag alltid sprungit med honom men det ville han inte i år. "Mamma, jag är faktiskt tio år" sa han bestämt. Vi gjorde så att vi sprang en bit på banan för att kunna heja på honom när han sprang förbi. Han var så duktig, sprang nästan hela vägen.
Det blev de vinröda tightsen som jag köpte igår. Så nöjd!
Jag fick magknip en stund innan min start och oron var stor över om jag över huvudet taget skulle kunna springa. Det kändes som att magen vände sig ut och in och krampade. Jag bestämde mig dock för att chansa. Jag reviderade min målsättning till att komma runt och i mål. Som tur var så släppte det lagom till start och jag kunde springa iväg i ett helt okej tempo. Rickard, Marcus och kompisen drog iväg och jag hade inte en chans att hänga på. Inte ens brorsan. Minns den tid när jag var snabbare än honom. Det var tider det.... :-) Jag var själv i skogen med min musik och med mina tankar och sprang på.  Magvärken höll sig som tur var borta och jag kunde ta mig i mål. Det är jag nöjd med men jag är besviken på min tid. Önskar att jag kunde mysjogga även på tävling men då vill jag prestera. Rickard kom på en femte plats, Marcus en fjortonde och kompisen kom på en åttonde plats. Bra insatser från dem allihopa.
1 Sanna:

skriven

Så duktiga ni är allihop, grattis till era fina resultat. :)

2 Marcus:

skriven

Bra jobbat, Hanna. Du skulle garanterat slå mig på Kanallöpet över 21km. Jag har verkligen krigat för att komma ner i tid på de olika loppen.

3 Maria:

skriven

Kul att det gick så bra för er alla!

Svar: Tack! Jag är nöjd. :-)
Hanna

4 Miss Philipsen:

skriven

Bra jobbat av dig (:
Jag tillhör typen "ser du mig springa så spring du med för då är det något som jagar mig!" Haha.

Svar: Haha, vilken rolig kommentar. Den gjorde min dag. :-)
Hanna

5 ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★:

skriven

Så bra jobbat av er allihop :D. Härligt! Perfekt aktivitet också :).

Svar: Tack! Ja, blir så glad när barnen vill följa med på springtävlingar. :-)
Hanna

6 birgitmaria:

skriven

Superfina tights!
Och bra jobbat! (jag skulle behöva lite mer tävlingsinstinkt och skippa mysjoggningen emellanåt)

Kommentera här: