Hanna

Härlig tisdag
Det godaste just nu: bananchips, nötter och mandel. Jag äter hellre det här än godis.
Lek och bus på badet. Jag halvdoppade mig då Ida ville lära sig simma. Svårt dock när jag inte kunde kliva i helt. Så här tidigt har jag nog aldrig varit i badet. Jag brukar vänta minst till juni. Det var riktigt skönt i vattnet.
Jag och två domarkollegor åkte ut till ett naturskönt område utanför Norrköping. Men gissa om jag blev nervös när jag såg hur det såg ut vid sidan av planen där jag skulle springa. Det såg precis ut som att det var ett djupt dike precis vid linjen. Jag skojade med mina kollegor och sa det att försvinner jag så har jag trillat ner. Som tur var så var det inte så illa som det såg ut att vara. Vi gjorde en riktigt bra match tillsammans så det var kul! Jag sprang där på sidan och bara njöt av det vackra vädret, fotbollen och idyllen. Underbart!
 
Amanda Jona [FOTOGRAF]

Åh, såg ju hur härligt ut som helst! :D

Netti Starby

Åh vad härligt ni har haft det och ha en fin dag! <3 Kramis

GoForFit

Åh, så mysigt! :) And agree, en skål nötter är lycka, haha ;)

sv: Jaa, det är radikalt skillnad! Vissa mer än andra. Jaa, det ÄR verkligen svårt. Jag som tidigare ätstörd är väldigt noggrann med att vara avslappnad när det gäller kost, så jag vill inte bli alltför fokuserad på att inte äta ditten eller datten heller. Allt hade helt enkelt varit lättare om man inte använde skitämnen i maten från första början :)

Dixi Wonderland

Ser ut som en bra dag :)

Svar: Det var en underbar dag!
Hanna

Mirre - Sweetwords

Ser underbart ut

Svar: Det var underbart, jag njuter!
Hanna

Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Så härligt att bada :)

Svar: Det var härligt men kallt. :-)
Hanna

Ingmarie

Härlig dag! Livskvalite! Men utebad har väl i princip alltid samma temperatur oavsett? :-)

Svar: Ja, men jag är en sån här person som tycker att det ska vara sisådär 30 grader minst för att jag ska tycka att det är skönt att bada. :-)
Hanna

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress