Hanna

Styrka kommer inifrån
Den här texten läste jag på instagram. Jag tycker den är så bra så jag tänkte dela med mig av den. Den är fritt översatt från engelska och finns att läsa HÄR.
"Ta lite tid för att reflektera över din nuvarande livssituatuin. Finns det situationer, omständigheter, livsmönster som bidrar till din nuvarande hälsa. Om det är så, måste du förstå att du har kontrollen och att din situation inte är permanent. Du och bara du kan förändra ditt liv. Samhället idag uppmuntrar till att dagligen framhäva sig själv och det är inte ovanligt att människor vill ha snabba lösningar, svar omedelbart på frågor och bekräftelse från andra istället för att acceptera sig själv. Om det är så utmanar jag dig att reflektera och förstå hur dessa sätt påverkar dig. Om du pausar och lyssnar på ditt hjärta så kommer du hitta svaren du söker. Lär dig att lita på dig själv och då kommer ditt yttre reflekteras av ditt inre.
 Om man tar det här konceptet till pilates, skulle du hålla med om att de flesta tränar pilates för de yttre fördelarna? Det finns många människor som tränar pilatesregelbundet men inte får de fysiska resultat som de önskat. Det kan jag säga dig från personlig erfarenhet, att förändring kommer inte att ske förrän du tittar längre in i dig själv och hittar dina inre motsättningar som gör att du inte når dina yttre mål. Det finns många sätt som du kan förstöra för dig själv på - negativitet, tvivel, dålig självkänsla och så vidare. Ja, du kommer se tillfälliga förändringr i din kropp men om du vill få till en bestående förändring måste du utmana dig själv inifrån så att det kan reflekteras på utsidan."
Texten utgår från pilates men går att applicera på alla områden i livet. Hur kan du förändra ditt liv?  Utmana dig själv, våga tänk utanför boxen och gör saker som du inte brukar göra. Först då kommer du göra en bestående förändring som du kommer kunna hålla fast vid. Att hitta balans på alla plan är viktigt.
(Mittenbilden är tagen 26:e november 2015 och de andra idag. Att vara ihärdig är ett måste om man ska utvecklas. )
 
 
 
 
Sofie - Livet på landet med tre små!

Inre styrka är så viktigt!
Har länge länge haft en önskan om att lära mig yoga, en dag kanske kanske...

SV: åh man kan väl inte äta för många semlor, haha. Eller var det inte en kung som dog av det förresten?
Hoppas veckan börjat bra!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress