Hanna

Skolavslutning och grillfest
Vad gör man när man helt plötsligt har tre lediga dagar hemma? Rensa förrådet och uteförråden blev det. Jag fick ett infall och då är det bäst att passa på. Rickard och barnen har kört några vändor till skroten med grejer som skulle slängas. Lite är det kvar men så skönt det känns att mycket är kastat. Nu har barnen sommarlov och igår var det skolavslutning. Här kommer ett gäng bilder. Alex var snabb och hann  sticka iväg till skolan innan jag hann fota och lika snabbt hade han bytt om när han väl kom hem. Det där med finkläder är inte hans facorit om man säger så. Vi hade tänkt att vi skulle möta upp honom men bland alla barn var han i princip omöjlig att hitta. 

Skolavslutningen följer alltid samma ordning: alla klasser sjunger en varsin sång. Rektorn håller tal, i år på temat Vasaloppet och så avslutas det med allsång: "den blomstertid nu kommer".
Rickard bjöd in  sina kollegor på grillfest igårkväll. Vi var ett gäng på 10 personer och så barnen. Jag är grillmästaren så jag fixade fläskfilé, hemgjord potatissallad, baconinlindad sparris och en fräsch sallad till. Rickard gjorde godaste jordgubbstårta som slank ner fort.
 
Amanda

Så mysiga bilder :)

birgitmaria

Härligt med sommarlov och så skönt med resning. Det ska jag oxå roa mig med nångång i sommar.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress