Hanna

Som semester ska vara
Härliga, lata, somriga  dagar. Älskar att kunna ta dagen som den kommer utan att ha några tider att passa. Det var inte så svårt att komma in i det lunket.
Förmiddagen tillbringades på badet. Ida har lärt sig att simma under vattnet så det är nog bara en tidsfråga innan hon kan simma på riktigt. Barnen lekte även lekar tillsammans. De leker så bra tillsammans nu för tiden. För det mesta iallafall, haha. Annat var det när Ida var bebis. Jag kommer ihåg när vi kom hem från BB och Alex blev så besviken över att Ida inte kunde rita. Annat är det nu.
Hoppa både framlänges, baklänges och bomben är inga problem för lillfiluren. Att hamna under vattnet är inte läskigt längre.
Både sol och vatten i ögonen. Lätt att titta in i en kamera då. :-)
Efter badet åkte vi till Ikea och köpte resårbottnar till Samuel och Alexander. Jag vet inte vad IKEA har gjort med sina ribbbottnar men de är verkligen urdåliga så det var på tiden att byta ut dem. Lunch blev det på IKEA:s restaurang. Köttbullar och potatismos var inte helt fel.
Därefter bar det vidare mot Bergs slussar. Förra besöket där regnade och blåste bort så idag kändes det mer säkert med sol och värme.
Glass i stora lass såklart till att börja med.
Rickard skojade med Ida om att det finns hajar i vattnet. Så där kul tyckte Ida.
 
linda

mysiga bilder! :)

Linnea

Härliga bilder 😍😊

Mirre Sweetwords

Precis som det ska vara och duktig hon är som lärt sig simma under vatten

Eleonora Adriana ♥

Så härligt! :)

birgitmaria

Vilken härlig sommardag! Här har det varit lite kyligt och regnigt i veckan. Men det är ju skönt att vara ledig:-)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress