Hanna

På slingrande skogsvägar
Jag, Rickard och barnen åkte iväg för att besöka Stjärnorps slott och Grensholm borgsruin. Stjärnorps slott är dock inte öppet för allmänheten så det var en liten miss. Iallafall så fortsatte vi vägen fram mot Norsholm och en gammal borgsruin. Vägen slingrade sig fram i ett fantastiskt skogslandsskap och en stor del av vägen åkte vi precis bredvid Roxen. Vi valde verkligen en perfekt dag att ge oss iväg på utflykt. Soligt, varmt och alldeles ljuvligt. Det enda minuset är isånafall att vinden är så kall.
Den här gamla ruinen hette från början Åls stenhus och var sätesgård för Sten Haraldsson Gren i början på 1400-talet. Den här ruinen ligger i Vånga socken och från parkeringen får man gå en kilometer. En härlig promenad som dels avslutas med utsikt över Roxen och sedan en rejäl uppförsbacke. Just nu dras vi visst till aktiviteter som handlar om klättring på ett eller annat sätt.
 
Netti Starby

Oj vad kul och jag vill också besöka ett slott! :-D Kramis

Znogge

Vilka härliga bilder från er dag!

Fru Eriksson

Sååå mysigt ... ❤️
Ha dé hott i solen!

ibod11

Fina bilder från en mysig familjeutflykt :)
Jag bodde i Linköping under högstadie- och gymnasieåren men nu, när jag har återvänt till Östergötland, inser jag hur mycket jag aldrig har sett här. Nu fick jag ännu ett tips :)

Svar: Vad roligt att läsa att du bor i desamma trakter. Jag har konstaterat att man inte alla behöver åka särskilt långt för att få se spännande ställen.
Hanna

Bella

Härliga bilder!

Villa Frejas bokblogg

Mysigt att besöka slott och gamla ruiner. Kram.

Svar: Ja jag älskar det!
Hanna

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Åh vilken härlig plats ni verkar ha besökt :D. Sett allt för lite av sånt här i mitt liv faktiskt :)

Svar: Det var en helt underbar plats att se. Älskar att upptäcka ställen med barnen.
Hanna

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress