Spakväll och bästa starten

Godmorgon! Vi gick och la oss vid halv tio igår kväll och jag somnade direkt som en sten så idag är jag superpigg. På bilden ser ni min frukost. Ja, jag har fått dille, hehe. I det röda glaset är det argi, fiber och MSM och det gula är såklart min aloe vera. Det här är den bästa starten för mig. Det som inte är med på bilden är att jag också dricker ett stort glas varmt vatten med citron i.
Igår hade jag en så rolig spakväll. Vi var en liten skara men det var så mysigt. Gästerna frågade mycket och var nyfikna och då blir det ännu roligare. Jag brukar alltid låta gästerna provsmaka aloe vera och reaktionerna är alltid väldigt blandad. En del kan inte dricka medan andra tycker att det inte smakar något alls. Jag minns vad jag själv tyckte, det var så vidrigt men nu tycker jag att det smakar gott, haha.
Jag skulle vilja ha träningskvällar också, kvällar som fokuserar på träning, hälsa och matens betydelse. Igår blev det mycket prat om hälsa så det passade mig som handen i handsken. Superskoj!
1 Mirre - Sweetwords:

skriven

Foreever Living har jättebra produkter =D

Svar: Det tycker jag också! :-)
Hanna

2 Photo by E M E R E L L A:

skriven

Men gud så gott det där såg ut :)

3 TIDSTJUVEN:

skriven

Din frukost ser ju bara dundergod ut!

4 birgitmaria:

skriven

Du gör så fina frukostar! Aloe Vera är inte gott, men det gick att dricka;-)

Kommentera här: