Change 9 dag fem

Ett av mina mål med Change9 som inte skrivits tidigare är en önskan om att återigen få en mage i balans, slippa ha ont i magen och känslan av uppblåsthet. Så här på dag fem kan jag säga att det är precis där jag är. Magvärken och uppblåstheten är som bortblåst och jag mår bra. Precis så där som jag önskar att jag alltid mår. Jag har ätit gluten-, mejeri-, och äggfritt. Exakt vad av detta jag reagera negativt på vet jag inte och jag tänker inte börja experimentera nu när jag slipper ha ont.
Jag har varit inne tidigare på att äta så ren mat som möjligt och det är precis där jag kommer fortsätta. Många olika sorters grönsaker, frukt och bär varje dag, kyckling och fisk och ingen processad mat. 
Direkt efter jobbet idag så förberedde jag helgens lunch. Kycklingburgare, sötpotatis och så en sallad på babyspenat, tomat och röd lök. Gissa om jag ser fram mot att få sätta tänderna i det här imorgon!
Du behöver till tre burgare:
1 kycklingfilé
Oregano
Basilika
Chilipulver.
Jag mixade en halvtinad kycklingfilé med färsk basilika, oregano och chilipulver och gjorde sedan burgare som jag stekte i olja. Sötpotatisen stekte jag i ugnen i ca 20 minuter i 200 grader och kryddade den med lite chili.
 
1 Boel:

skriven

Mums vad gott!

Svar: Det var helt suveränt gott!
Hanna

Kommentera här: