Hanna

Glass i stora lass och träning uppför Ramunderberget
När semesterkassan räcker längre än man tänkt kan man unna sig ett besök till på Smultronstället. Vi var där häromdagen och det var ett roligt besök. Förra gången tog jag en för söt glass. Den här gången valde jag en glass utan fudge och sås och det blev perfekt.
Min glass "frieday".
Snygga båtar finns det gott om!
Det är inte särskilt svårt att få till träning i vardagen. Vi gick uppför Ramunderberget för att kika på utsikten och få till lite träning. Springa uppför trapporna, springa nerför i backarna och uppför "offroad" fick det att hetta rejält i benen av mjölksyra. Samuel och jag tävlade vem som kom ner först. Jag fick ett litet försprång men Samuel vann ändå eftersom han sprang på själva berget istället för i trapporna. Kul sätt att leka in lite träning utan att det känns som träning.
Teaser med snygga bakgrunder är ett måste för mig. Haha, Rickard kommer nog tröttna på att fota mig i denna pose. Men då finns det ju självutlösare, hehe.
Vad svårt det är att få till ett snyggt hopp. trots att jag använde "sportinställningen" som tar flera bilder på ett tryck.
Samuel är en hejare på coola tricks!
 
 
 
Louise

Va mysigt. :)

birgitmaria

Härlig dag! Och vilka glassar!

Svar: Det var det verkligen och glassarna är ännu godare än de ser ut. :-)
Hanna

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress