Hanna

Ledig och gamla favoriter i repris
Jag åkte några minuter tidigare till jobbet igår morse för att ta några bilder. Dock så kände jag mig lite småstressad så bilderna blev inte så superbra. Istället lägger jag upp några gamla favoriter. Jag kommer aldrig tröttna på det här stället. Utsikten från några lägenheter på jobbet är fantastiskt vacker och jag blir så lycklig när jag ser det. Jag jobbar verkligen på det bästa stället!
Det känns skönt att vara ledig idag efter helgens jobb. Jag har känt mig så trött och nästan lite energilös. Mina långpass måste jag nog planera in på ett annat sätt. Jag är inte van vid att springa så långt än så belastningen på kroppen blir hög och det tar iallafall ett par dagar att återhämta mig. Men det kommer ändras snart, hoppas jag.
Barnen har påsklov nu så vi ska väl se om vi kan hitta på något senare. Jag är lite sugen på att gå på bio men det är det där med att hitta något som passar alla. Samuel vill se coola filmer, Alexander är mitt emellan och Ida vill se filmer för mindre barn. Jag ska titta vad det går idag så får vi se.
Önskar dig en härlig dag!
Emma Grann Fotografi

Fint det ser ut :)

A House With A View

Vilken fantastisk miljö att vistas i, så vackert! Jättefina bilder också, förstår att du trivs där.

Önskar dig en Glad Påsk!

Kramar aka

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress