Hanna

Fotboll i Vadstena
Igår åkte jag iväg till Vadstena för att döma fotboll en träningsmatch i damer div 1 med två andra tjejer, Heba och Cia. Båda är nyinflyttade så det var vår första match tillsammans och fler kommer det bli. Vi hade en väldigt rolig kväll både på plan och utanför plan. Matchen då? Alltså jag har knappt dömt damfotboll varken som domare eller som assisterande på sisådär tre år. Förra året hade jag tre matcher som domare i dammatcher. Jag är verkligen inte van vid tjejernas spel så det tog en stund att komma in i matchen. Första kvarten på första halvlek var jag helt borta rörelsemässigt men jag kom in i det riktigt bra. Min coach var på plats och såg matchen och han tyckte det var en klockren insats så jag är full av självförtroende inför cupen i Göteborg. Jag har inte berättat något om den men det kommer.
Jag kände verkligen under matchen hur mycket alla tuffa herrmatcher gett mig. Hur jag har ett annat matchledarskap, pondus och säkerhet. Det är en härlig känsla!
Heba var så gullig och gav mig det här FIFA-myntet. Jag tycker det är hur snyggt som helst och jag kommer vara rädd om det. Det är det närmsta jag kommer FIFA just nu, hehe. Det har jag inte heller berättat men ibland så drömmer jag om just att vara FIFA-domare. Vi får se vad som händer. Kanske är det realistiskt, kanske inte. Ett första steg är att göra bra i från mig i Göteborg.
 
Mirre - Sweetwords

Oh så vårigt och somrigt det känns att fotbollssäsongen är igång, fast det kanske den varit ett tag =D

Svar: Haha, den har nog aldrig tagit slut. Dömde ju många cupmatcher under vintern. :-D
Hanna

Arletta Ellington

Intressant och roligt att läsa hur du varit van för tre år sen att döma damer och när du nu kommer tillbaka till det så gör du det med nya fräscha ögon. Exakt hur du förändrats och utvecklats som domare visar sig ju så småningom. Ska bli kul tt läsa om du följer upp det senare.
Ellington

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress