Hanna

Första april
Den här dagen startade grå, regnig och trist men vädret blev riktigt fint. Jag mötte upp en nyinflyttad damdomare och tittade på en träningsmatch som LFC spelade mot ett norsk topplag. Solen sken och på arenan blir det fort varmt när solen ligger på. Det var verkligen härligt. Ena sidan på arenan är en byggarbetsplats då det ska byggas bostäder där.
När jag kom hem ställde jag mig på löpbandet en stund men efter tre kilometer kände jag att det inte var någon bra idé. Istället promenerade jag fem kilometer i rask takt utöver tre kilometer löpning. Nu ska jag vila fram till min match på tisdag. Så dumt att jag gjorde så där men det kändes ju bra.
Jag och Rickard gick ut en sväng med Alexander och Ida. Alex byggde sandslott och Ida ville gunga och gå balansgång. Supermysigt var det. Nu är kvällsmaten intagen och barnen ville titta en stund på Bamse. När de har gått och lagt sig tänkte jag duka upp jordgubbar som jag köpte förut. Spanska, men de får duga. Jag är inte så jättesugen på godis så hoppar det den här veckan. Det blir filmmys senare, "Trainwreck" blir det. Har ni sett den?
 
 
Johanna Utterberg

Låter som en härlig dag! :)

Ida

Härliga bilder:D

Mirre

Så härlig dag

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress