Hanna

Ett hemskt jobbigt intervallpass
Jag sprang mina intervaller på löpbandet idag men hur rolig bild till blogg och instagram blir det? Nä precis, inte alls så jag tog en solig selfie istället. Dagens pass var hemskt jobbigt. 4*8 minuter i 4:50tempo och två minuter gåvila mellan varje. Vilan räknas från jag trycker ner bandet och när det gått 1,50 så trycker jag upp bandet i fart igen. Från 5min/km till 12,3min/km tar det 10 sekunder att komma upp i rätt fart. Så egentligen blir vilan lite kortare. Sorry utsvävningen, mest en note-to-self.
Jag ska vara ärlig och säga att långintervall verkligen inte är min grej, Jag tycker det är hemskt jobbigt och hela kroppen skriker "NEEEJJJ". Men känslan efteråt är bäst och jag vet hur mycket det ger mig både inför halvmaran och även kondition till mina matcher,. Det är bara en gång i veckan så det kan jag stå ut med, hehe. Kanske att det blev lite extra tungt idag för jag laddade upp med att rensa rabatter tillsammans med Ida. Tänker då på att luften är full med pollen. Det känns lite i näsan.
Åsa

Heja dig, bra jobbat! Åtta minuter fyra gånger! Och du ler efteråt!

Respekt!

Svar: Tack för din fina kommentar!
Hanna

Johanna Utterberg

Kan tro att känslan efteråt är såå skön!! :)

Svar: Ja, särskilt eftersom det här var det jobbigaste passet på ett tag....
Hanna

Days by Johanna

Bra jobbat

Svar: Tack!
Hanna

Matilda Berlin

Shit vad du är grym!! Så sjukt jobbigt med intervaller när man gör dom, men den där känslan efteråt är ju nästa magisk =))

Svar: Tack! Jag älskar att springa intervaller just för att plågan blir kort. Generellt iallafall. Inte det här passet, haha. :-)
Hanna

Malin Olofsson

Heja heja! :) Jobbigt med pollenallergi.

Svar: Ja det är inte så kul. Som tur är så är det inte superbesvärligt iallafall.
Hanna

Netti Starby

Bra jobbat och ha en fortsatt fin dag! <3 Kramis

Svar: Tack detsamma! Kram
Hanna

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress