Hanna

En måndag i april
Det blev en härlig hemmadag med mycket utevistelse. Vi gick ut till basketplanen vid barnens skola och lirade en match med barnen. Rickard fick sig några skratt då min bollkänsla är lika med noll. Men kul hade vi och att det blåste rätt så kallt kändes inte när vi spelade. Härligt att umgås med familjen så här spontant. Det behöver inte vara så märkvärdigt.
Puss älskling! <3
Dagens lunch, räkor och ris. Det är jättelänge sedan som vi åt det och det är ju så gott och enkelt. Koka ris enligt anvisningar och under tiden skär paprika och lägg i en skål med lite olja, curry och paprikapulver. Ställ in i mikron och värm på full effekt i fem minuter. Skär under tiden tomat och när paprikan är klar så tillsätt tomat, grädde, mer curry, salt och cayennepeppar. Lägg i räkorna i såsen precis innan servering. Hur gott som helst.
Min kvällsmat: lax, spenat och zucchini. Hur fotar man spenat så det ser gott ut? Min spenat ser typ ut som alger.... Mycket godare än vad det ser ut.
Oups, jag skulle ju vila idag.... Det blev visst ett intervallpass på bana med en domare som skulle springa löptest. Det kändes inte ansträngande alls utan bara en feelgoodrunda.
 
Mirre

Härligt med mycket utevistelse

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress