Hanna

21 april och dagen i bilder
Dagen startades med brunch på IKEA och därefter storhandling av mat. Vi handlar i stort sett alltid tillsammans. Hur gör ni? Nyfiken i en strut....
Filmat ett klipp till instagram. Kolla in @hannafialotta
Mellanmål: chiapudding med soyghurt, jordgubbar och blåbär. Helt galet gott.
Det är Rickards födelsedag idag. Han ville inte ha något men jag ville shoppa något ändå. Det blev ett par blåmönstrade löpartights.
Rickard ville ha potatisgratäng och den blev så god! Godaste jag nånsin gjort och det dumma är att jag kommer inte ihåg vilka kryddor jag hade i. Till efterrätt blev det en smarrig ananaspaj. Det blev en riktigt mysig dag med min fina familj.
 
 
Mirre

En sådan trevlig dag =D

Pauline Hurtig

så härlig dag!:)

Anonym

Ja vilken fin dag! Vi storhandlar typ aldrig. Blir det som behövs i någon av våra butiker i närheten. har superbra både Ica och Coop. har ingen bil så det är väl ffa därför. :-)

hopihopi

Vi handlar nog oftast tillsammans. Det är bara om det behövs något lite som vi glömt som vi handlar själv på väg hem från jobbet eller liknande.

Sara Borg

Vi handlar sällan tillsammans. Jag är mer av storhandlartypen som planerar och köper mycket. Min sambo är mer kompletteringshandlartypen. Det är perfekt för då handlar jag på helgen och han på veckorna :-)

birgitmaria

Grattis i efterskott! Och mat handlar jag, för det mesta.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress