Pilates på Icon Skoyen

När Lise först frågade om jag ville hålla ett pass så kände jag bara hjälp, kan jag, vågar jag. Har jag tillräckligt med kött på benen? Men jag kunde inte säga nej till en sådan chans så jag tackade ja. Jag har varit så nervös, nervös och haft svårt att sova. Jag har pluggat detaljer och verkligen tränat in uppbyggnad och faser för att kunna göra mitt pass ikväll så bra som möjligt. Jag har repeterat i mitt matworkhäfte för att vara så säker som möjligt.
När musiken kom igång kändes det som att all nervositet bara rann av mig. Jag hittade ett fokus, ett lugn och ett sätt att bara vara här och nu. Mina övningar satt som ett smäck. Det här är det jag brinner för och vill jobba med! 
 

 
 
 
1 Lisa:

skriven

Wow! Grym du är!! :) Jag är så imponerad! :)

2 Laura:

skriven

Grattis Hanna, vad roligt att höra att det gick bra! Ha en fortsatt trevlig resa! Kram

3 Lise Korsedahl:

skriven

Jag är så glad du tackade ja till att hplla passet. Det blev fantastiskt bra och jag fick möjlighet att själv träna för en fantastisk duktig pilates instruktör. Jag är så glad ni valde att hälsa på mig i Oslo och att vi fick möjlighet att träffas. Framför allt fick jag möjlighet att uppleva äkta pilates för en otroligt duktig instruktör. Detta skall du bara fortsätta med för du kan och kommer att inspirera samt hjälpa många människor.
Hoppas du kommer tillbaka inom kort och som jag sagt.... Väljer ni att flytta till Oslo har du ett jobb som väntar på dig. ❤️
Stor kram från mig, Lise

4 birgitmaria:

skriven

Så roligt för dig!! Va kul!

5 Sussi - Livet i söder!:

skriven

Vad kul att du fick prova att hålla pass!

Svar: Ja, det var helt fantastiskt! Jag vill göra det igen och igen...
Hanna

Kommentera här: