Bryt ihop och kom igen

Jag har haft en enormt jobbig period, en period med så mycket oflyt. Inspiration, vilja och motivation har försvunnit, inte helt, men nästan.Gårdagen var inget som jag behövde direkt. Men istället för att nu deppa ner mig totalt och ge upp (vilket är mest lockande att göra) måste jag hitta tillbaka till kärnan.Glädjen som jag vet fortfarande finns där någonstans. Jag får inte låta de negativa tankarna ta över. Tre frågor känns för mig väsentliga att fundera över för att hitta tillbaka till glädjen, för att åter känna mig inspirerad och tycka att det är roligt. .
1. Varför vill jag så gärna jobbba med pilates?
2. Vad var det som gjorde att jag fastnade från första början?
3. Varför vill jag jobba med hälsa?
För att jag älskar utmaningen det ger och för att jag är förälskad i träningsformen. Pilates gör mig lycklig, Pilates är en utmaning för kropp och knopp och att jag måste vara här och nu. Det går inte att tänka på allt annat samtidigt som jag tränar. Jag älskar flödet i övningarna, jag älskar precisionen och känslan av att ha full kontroll. För att jag blir varm och glad ända in i hjärteroten när jag får vara en inspiration för andra. När jag kan hjälpa andra att må bättre och bli starkare. 
När den värsta morgonstelheten lagt sig så ska jag träna en timme pilates. Ge kroppen en ordentlig genomkörare, jag vet ju hur bra det får mig att må. Det kommer definitivt ge glädje och lyckoendorfiner. Att skriva det här inlägget var bra terapi med, det har tagit en timme men jag har verkligen fått en chans att tänka.
 
 
 
1 Anna:

skriven

Smarta frågor vi alla bör ställs oss ibland. Hoppas allt hamnar på plats snart igen!

Svar: Tack! Det hoppas jag med!
Hanna

2 birgitmaria:

skriven

Bra tänkt! Jag ska göra likadant, tänka om och leta rätt på.motivationen igen!

Svar: Det fungerade hur bra som helst! Min motivation är tillbaka. :-D
Hanna

Kommentera här: