Låg

Jag har känt mig lite låg, därav den dåliga uppdateringen. Stans tråkigaste blogg har jag just nu och det märks på statistiken. Ni är inte många som kikar in.
Igår var jag ute i skogen och sprang med Rickard och Laura och det är bra terapi för själen. En femma under trettio minuter vilket vi var nöjda med. Imorse innan jag stack till jobbet körde jag 20 minuter pilates. Också något som är terapi för själen. Nu ska jag tagga till, äta lite och sen ikväll ska jag gå som assisterande i herrar div4. Det ska bli roligt!
Skönt med träningskläder idag, orkade verkligen inte bry mig imorse.
1 Malin:

skriven

Vad skont att fa springa ute! Tycker det ar sa trist att springa inne. :)

Sv: Tack! Vi hoppas att det ar manga som tittar och tycker om den.

2 Louise:

skriven

gillar din blogg

3 annelie:

skriven

pilates kör ja oxå men de är ett tag sedan ;)

4 Anonym:

skriven

Hur som helst tycker jag din blogg är urmysig! Hoppas du får en bra helg och att du snart känner dig piggare

5 birgitmaria:

skriven

Bra där med träning - det ger energi och lyfter upp en :-) Du är nog inte ensam om att ha stans tråkigaste blogg, här är det så mycket nu att ekorrhjulet går i 190! Tjyvar till mig lite tid, så här på A's klassresa, när jag hoppas att alla barn sover sött i sina stugor. Jag har nämligen varken haft tid att blogga eller att kika in på mina favvobloggar! Ha det gott!

6 ronja:

skriven

fin du är :)

7 Comsi Comsa:

skriven


Det första jag såg när jag tittade in var en solstråle, sedan läste jag att du var låg, ja, det är inte alltid det syns på ytan.


Svar: Nej, man kan aldrig se på ytan hur en annan människa mår...
Hanna

8 Mirre:

skriven

Här är det lite samma, och märker att jag tappar mer och mer, jag skriver nog för mycket om "BEBIS", så men det är ju min vardag nu och man har ju inte tid att vinkla bloggen till annat, så det minskar

Men det syns inte alltid då man är låg, jag är sådan som ser glad ut oftast och jag visar det liksom inte, härligt att träna, borde komma igång jag med

9 Pernilla:

skriven

Det är lätt att säga, men man kan verkligen inte vara på topp jämt.
/P

Kommentera här: